Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek PDF verzió

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok ismertetése
 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 3. Rendelési információk ismertetése
 4. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 5. Szerződés létrejötte és módosítása, törlése
 6. Rendelés lépéseinek bemutatása
 7. A megrendelt termék kifizetésének lehetőségei
 8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 9. Házhoz szállítás díja
 10. Garanciális feltételek, teendők ismertetése
 11. Az elállási jog ismertetése
 12. Elállás jogának gyakorlásának a menetének ismertetése.
 13. Adatkezelési információk
 14. Adatkezelési nyilatkozat

1. Üzemeltetői adatok ismertetése

Cégszerű elnevezés: ACE-IMPORT Kft.
Üzleteink címe:
Csepeli üzlet: 1212 Budapest Kossuth Lajos u. 30-46.
Szigetszentmiklósi üzlet: 2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos u. 30.
Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos u. 30.
Adószám: 14384048-2-13
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH 110163/2016
Vat Nr.: HU14384048
Cégjegyzékszám: 13-09-121359
Telefonszám: (0036) 1-808-99-11
A kapcsolattartó személy neve: Gárdai Éva
A szerződés nyelve: magyar

A megkötött szerződés írásban kötöttnek minősül. Digitális formában iktatjuk, és a későbbiekben visszakereshető.

A szerződés nem utal magatartási kódexre.

A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 2009 júniusában módosított és 2009. október 1-jétől hatályos 3. § (1) bekezdése szerint köteles a webáruház tulajdonos kereskedelmi tevékenységét bejelenteni a székhelye szerinti jegyzőnél.

Cégünk a 967/2010/B nyilvántartási szám alatt végzi Csomagküldő kiskereskedelmi tevékenységét.

Kozmetikumaink kivétel nélkül regisztrálva vannak a CPNP portálon. 

Az általunk forgalmazott készülékek rendelkeznek kivétel nélkül rendelkeznek CE minősítéssel.

Panaszkezelési tájékoztató

Panaszkezelési hely: 2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos u. 30.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy panaszaikkal az alábbi felügyeleti szerveket kereshetik meg.

- Szigetszentmiklós Polgármesteri Hivatal Jegyzője

    Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Losonczi utca 1.

    E-mail: jegyzo@szigetszentmiklos.hu

- Pest Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály

    Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 43-47. (1364 Budapest, Pf.: 270.)

    Email: fogyved@pest.gov.hu

Pest Megyei Békéltető Testület

    Cím: 1119 Budapest, Etele utca 59-61. II. em. 240.

    Telefon: (06-1) 269-0703

    Email: pmbekelteto@pmkik.hu

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

Termékkínálat meghatározása: Webáruházunk professzionális felhasználásra szánt kozmetikai készülékeket és termékeket kínál, kizárólag kozmetikusok, orvosok és egyéb szakirányú szépségipari végzettséggel rendelkező egyén vállalkozók, cégek számára.
A megjelenített termékek on-line(webáruházunkon keresztül) vagy személyes átvétellel vagy házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

A házhoz szállítás díját a szállítási mód kiválasztása után adja hozzá a program a termék(ek) árához. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

Termékkínálat meghatározása: Webáruházunk professzionális felhasználásra szánt kozmetikai készülékeket és termékeket kínál, kizárólag kozmetikusok, orvosok és egyéb szakirányú szépségipari végzettséggel rendelkező egyén vállalkozók, cégek számára.
A megjelenített termékek on-line(webáruházunkon keresztül) vagy személyes átvétellel vagy házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

A házhoz szállítás díját a szállítási mód kiválasztása után adja hozzá a program a termék(ek) árához. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

3. Rendelési információk ismertetése

Webáruházunk használatának egyetlen feltétele, a regisztrációs folyamat során hiánytalanul kitöltött űrlap. A regisztrációt követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt. Ezt követően bármikor beléphet webáruházunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával.

A vásárlás regisztrációhoz kötött. Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
A megrendelések feldolgozása és visszaigazolása a beérkezések sorrendjében történik.
A megrendelések teljesítése raktáron nem lévő termékek esetében függ a beszerzési időtől, ilyen esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk a vásárlót a várható beszállításról.
A megjelenített termék képek illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól.

4. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

Cégünk kizárólag szakemberek (orvos, kozmetikus stb.) részére értékesít.
Első vásárlása előtt kérjük igazolja szakirányú szakmai végzettségét ! Válaszlevelében, kérjük küldje el szakmai bizonyítványának, diplomájának vagy szaktanfolyam elvégzését igazoló oklevelének másolatát. Amennyiben Ön visszatérő vásárlónk, és már korábban igazolta szakirányú szakmai végzettségét, akkor természetesen nem szűkséges ismét megküldenie.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik a beérkezett megrendelések sorrendjében.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben vagy telefonon visszaigazolja a megrendelését teljesítésének várható idejét.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

5. Szerződés létrejötte és módosítása, törlése

A megrendelés leadása a Ptk. 211. §-a szerint ajánlatnak minősül, mely alapján a Megrendelő a megrendelés leadását követő 48 óráig kötve van, azaz a Megrendelő a megrendelését, annak leadásától számított 48 órán belül nem módosíthatja, illetve nem vonhatja vissza. A megrendelés leadása a Megrendelő részéről annak kinyilatkoztatását is jelenti, hogy a jelen szerződés tartalmát megismerte és elfogadta. A szerződés a Felek között a megrendelésnek a Szolgáltató általi visszaigazolásával, elfogadásával jön létre, mely visszaigazolást, elfogadást a Szolgáltató elektronikus levél formájában küld meg az Megrendelő által megadott e-mail címre. Amennyiben a Szolgáltató visszaigazolásának tartalma eltér az Megrendelő megrendelésétől, úgy az új ajánlatnak minősül. Eltérő tartalmú visszaigazolás (új ajánlat) esetén az Megrendelőnek 48 óra áll rendelkezésére annak eldöntésére, hogy a Szolgáltató ajánlatára elfogadó nyilatkozatot tegyen, elektronikus levél formájában. Amennyiben az Megrendelő 48 óra alatt nyilatkozatot nem tesz, úgy a Felek között szerződés nem jön létre.A Felek között a fentiek szerint létrejött szerződés magyar nyelven létrejött, írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 3 hónapig őrzi.

A 2001 évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webáruház szoftvere a rendelés rögzítésének tényéről. Amennyiben a megrendelőhöz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a szállító ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az ACE-IMPORT Kft. a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a megrendelőnek rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mailben értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről. Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy az árváltoztatás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az árváltoztatás a Szolgáltató által már visszaigazolt megrendeléssel létrejött szerződésben meghatározott termékek vételárát, nem érinti, a vételár ebben az esetben a szerződés létrejöttével rögzül. Ennek megfelelően a szerződés létrejöttét követő árváltoztatásra sem a Szolgáltató sem a Megrendelő nem hivatkozhat. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére téves ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, melyet a megrendelés visszaigazolása során jelez. A megrendelés visszaigazolásában a szolgáltató felajánlja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő eldöntheti, hogy megrendelését fenntartja-e vagy elállhat vásárlási szándékától. A megrendelést a Szolgáltató weboldalán keresztül csak regisztrált Megrendelőtől és csak akkor fogadja el, ha az Megrendelő a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. (Ha a Megrendelő valamely mezőt hibásan vagy hiányosan tölt ki, hibaüzenetet kap a Szolgáltatótól.) A Szolgáltatót az Megrendelő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A megrendelő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

6. Rendelés lépéseinek bemutatása

 1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
 2. Amennyiben minden megvásárolni kívánt terméket a kosárba helyezett, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termékek darabszámát. A mennyiség módosításához írja be a vásárolni kívánt menyiséget a szövegdobozba. A frissítés ikonra (egymásba mutató nyilak) kattintva frissítse a kosarat. A termék mennyiségét mutató szövegdoboz mellett található piros "x"-re kattintva tudja a terméket eltávolítani a kosárból.
 3. Ezután kattintson a "Fizetés" gombra.
 4. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/*
 5. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a készülék, vagy termék színét illetően)
 6. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
 7. A beérkezett megrendelését e-mailben vagy telefonon minden esetben visszaigazoljuk!

7. A megrendelt termék kifizetésének lehetőségei

A megrendelt termék kifizetése történhet:

 • személyes átvétel esetén készpénzben
 • házhoz szállítás esetén utánvétellel, a termékek átvételekor a futárnak készpénzben
 • előre átualással
 • Bankkártyás fizetéssel -  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

A megrendelt termékek szállítási költséggel növelt ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a kézbesítéskor, a futár jelenlétében bontsa ki, majd a benne lévő termékek épségét gondosan ellenőrizze.

Bármely sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét a futártól. Jegyzőkönyv megléte mellett áll módunkban érvényesíteni kárigényünket a szállítmányozó cég felé, ezért ennek hiányában nem áll módunkban reklamációt elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit szerződött partnereink, az Express One, vagy a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat sikertelen kézbesítés esetén telefonon veszi fel Önnel a kapcsolatot.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

9. Házhoz szállítás díja

- Express One

Magyarország területén 15.000,-Ft bruttó rendelési érték alatta házhoz szállítás díja egységesen 1.490.-Ft (tartalmazza az áfát)

15.000,-Ft bruttó rendelési érték felett ingyenes a kiszállítás.

- GLS

Magyarország területén 30.000,-Ft bruttó rendelési érték alatta házhoz szállítás díja egységesen 1.990.-Ft(tartalmazza az áfát)

30.000,-Ft bruttó rendelési érték felett ingyenes a kiszállítás.

 

A csomagolásért külön díjat nem számolunk fel.

10. Garanciális feltételek, teendők ismertetése

 

Kozmetikai termékek esetében a terméken vagy csomagolásán találja meg a lejárati időt.

Köszönjük, hogy termékünket választotta. Tekintettel arra, hogy Ön, mint vállalkozás, szakmája vagy önálló foglalkozása körében eljárva vásárolta meg termékünket nem minősül fogyasztónak, tehát a fogyasztókra érvényes jótállási kötelezettségre nem jogosult, de ettől függetlenül:

Cégünk 12 hónap Javítási és csere szolgáltatás (továbbiakban: Javítási/csere szolgáltatás) vállal a vásárlás napjától számított 12 hónapig.

A vásárló a termék rendeltetésszerű használata mellett bekövetkező meghibásodása miatt a vásárlástól számított három munkanapon belül kérheti a termék cseréjét, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. A csere lehetőségéről a forgalmazó egyedi elbírálás keretében dönt. 

A Javítási/csere szolgáltatás a rendeltetésszerű beüzemelés, használat és karbantartás mellett keletkezett hibákra terjed ki.

A forgalmazó törekszik a levető legrövidebb idő alatt elvégezni a javítást. Sajnos abban az esetben, ha a gyártótól, külföldről szükséges beszerezni a cserealkatrészt, a javítási idő az alkatrész beszerzéssel meghosszabbodik.

A jogos Javítási/csere szolgáltatás teljesítése a forgalmazót terheli. A Javítási/csere szolgáltatás igényt a vásárolt termék tulajdonosa, vagy meghatalmazottja érvényesítheti. A Javítási/csere szolgáltatás igényét a vásárlást igazoló számlával érvényesítheti.

A Javítási/csere szolgáltatás igénybevétel esetén a vásárló feladata bizonyítani, hogy a meghibásodás gyártási, anyag vagy egyéb, a rendeltetésszerű beüzemelés, használat és karbantartás mellett keletkezett, hasonlóan a szavatossághoz.

A nemzetközi és az EU jogszabályok nem kötelezik már a gyártókat a termék használatához szükséges fogyóanyagok, alkatrészek folyamatos kiszolgálására azon esetben, ha egy gyártó abbahagyja az adott termék gyártását. Így előfordulhat, hogy attól a naptól kezdve sem a fogyóanyagok, sem az alkatrészek nem biztosíthatók. A forgalmazót sem terheli fogyóanyag vagy alkatrész ellátási kötelezettség, ha egy termék/készülék forgalmazását megszünteti. Természetesen cégünk törekszik a fogyóanyag és az alkatrészellátás hosszú távú biztosítására a lehetőségeihez mérten.

Javasoljuk, hogy a termék használatba vétele előtt feltétlenül olvassa el és tanulmányozza a kezelési-használati utasítást.

 

A javítási/alkatrészcsere igény nem érvényesíthető:

a.   A termékhez kapott kezelési utasítástól eltérő használatra, átalakításra, helytelen tárolás és szállítási sérülés miatt a sérült részekre, elemi kárra vagy egyéb nem gyártási eredetű hibára a jótállás nem vonatkozik

b.  Olyan hibára, amely az előírt rendszeres karbantartás hiánya miatt keletkezett.

c. Szakszerűtlen javításból származó hibára, amelyet nem a kijelölt és javítással megbízott szerviz okozott.
d  A kopó alkatrészek természetes kopása, elhasználódása esetén

e. Az eredetitől eltérő tartozékok csatlakoztatása által okozott kárért

f.  Hiányzó, vagy sérült garanciamatrica esetén

 

Javítási szolgáltatás 12 hónapon túl

12 hónapon túl is vállaljuk az általunk értékesített készülékek javítását. Alkatrészcserét csak abban az esetben áll módunkban végezni, amennyiben az alkatrész beszerezhető.

Sajnos főbb egységek esetében előfordul, hogy az alkatrész ára meghaladja vagy megközelíti a készülék vásárláskori árát, ekkor gazdaságilag értelmét veszti a javítás, mivel célszerűbb egy új készüléket vásárolni. Ilyen esetben cégünk igyekszik az új készülék, vagy más készülék, termék akcióval enyhíteni a vásárlót kompenzálni. 

A Javítási/csere szolgáltatás árazásakor a piaci viszonyoktól eltérő, kedvezőbb árképzést igyekszünk alkalmazni, mind a javítási díjak, mind az alkatrészek esetében.

Forgalmazó:  ACE-IMPORT Kft.  2310 Szigetszentmiklós Szilágyi Lajos u. 30.

 

11. Az elállási jog ismertetése

Legtöbben nincsenek tisztában a kormányrendeletben szabályzott 14 napos elállási jog kizárólag csak a fogyasztókat illeti meg.

A korábbi Ptk.-tól eltérően az új Ptk, valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztó csak természetes személy lehet!

Abban az esetben tehát, ha a vevő egyéni vállalkozóként, vagy cégre kér számlát, akkor a vevő nem minősül fogyasztónak, mert egy cég nem lehet természetes személy (még akkor sem ha egyéni vállalkozói minőségben bonyolítja le a vásárlást).

Cégünk nagykereskedésként működik, melynek keretében kizárólag olyan egyéni vállalkozókat és vállalkozásokat szolgál ki, aki szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében alkalmazza, használja a megvásárolt termékeket, szolgáltatás nyújtás vagy továbbértékesítés céljára.

Így vállalkozás - vállalkozás kapcsolat jön létre a vásárlás során. Ezen esetben nem érvényesíthető a fogyasztó - vállalkozás kapcsolatakor érvényes, törvényben meghatározott 14 napos elállási jog.
Cégünk vásárló orientált filozófiája végett egyedi elbírálás alapján, nem zárkózunk el a elállási jog gyakorlásától vállalkozás - vállalkozás vonatkozásában!

12. Elállás jogának gyakorlásának a menetének ismertetése.

Cégünk kizárólag, mint nagykereskedés működik, csak szakmai vásárlókat szolgálunk ki, így gazdasági szereplők közötti tranzakciók jön létre, mely esetben a fogyasztók esetében törvény által előírt 14 napos visszavásárlási kötelezettség nincs érvényben. Viszont cégünk ettől függetlenül vásárló centrikus, és az  alábbiakban részletezett elállási jogot biztosítja: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza az Ace-importhoz. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a termék hibátlan és a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként az Ace-import elengedett a házhoz szállításkor. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét. Az Ace-import üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (Egyeztetés alapján a visszafizetés történhet személyesen is, illetve postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
Amennyiben a vásárló e-mailben vagy telefonon jelzi elállás szándékát és az a fent részletezett 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben megfogalmazottak szerint jogos, cégünk e-mailben vagy telefonon 24 órán belül jóváhagyja az elállási igényt, és e-mailben vagy telefonon tájékoztatja vásárlót az elállás menetéről.

Elállás esetén az összes tartozékot illetve a garancia levelet is vissza kell juttatni az eladóhoz.

Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:

Higiéniai termékek, vitaminok, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék!

13.Adatkezelési információk

Webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó adatkezelés során gyűjtött személy adatokat csak a szolgáltatás (adásvétel) teljesítéséhez (pl. postázás, számlázás) használjuk fel.

Az webáruház használata során az ACE-IMPORT Kft..részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban

az esetben amennyiben az az ACE-IMPORT Kft alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk

kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).
Ezen adatokat az ACE-IMPORT Kft kizárólag jogilag hitelesen indokolt,és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az ACE-IMPORT Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az ACE-IMPORT Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@medicalbeauty.hu e-mail címen.


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az ACE-IMPORT Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

14. Adatkezelési nyilatkozat

I. Bevezetés

Az ACE-IMPORT Kft.(Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Szilágyi Lajos u. 30.) (a továbbiakban, mint Szolgáltató), www.medicalbeauty.hu domain néven elérhető honlapjánka célja a cég ügyfelei számára történő bemutatkozás és a forgalmazott termékek értékesítése a webáruházon keresztül.

A medicalbeauty.hu címen működő szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a jelen "adatkezelési nyilatkozat" címen.

Az adatok kezelésével összefüggésben a Szolgáltató, mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a honlapot igénybe vevő felhasználókat a honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

Szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Szolgáltató elkötelezett partnerei és felhasználói személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja Az ACE-IMPORT Kft. ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A szolgáltató adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 1. 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
 2. 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.).

A medicalbeauty.hu honlap használatával Ön, mint felhasználó elfogadja jelen adatkezelési tájékoztató rendelkezéseit.

A Szolgáltató jogosult jelen adatkezelési tájékoztatót a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a honlapon történő közzétételt követő első használat alkalmával válnak hatályossá a felhasználóval szemben.

Amennyiben olyan kérdése lenne, mely jelen adatkezelési tájékoztató alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg a info@medicalbeauty.hu e-mail címre és kollégánk megválaszolja kérdését.

II. Definíciók

 1. személyes adat:bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;
 2. hozzájárulás:az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;
 3. tiltakozás:az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;
 4. adatkezelő:az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;
 5. adatkezelés:az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;
 6. adattovábbítás:ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;
 7. nyilvánosságra hozatal:ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;
 8. adattörlés:az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
 9. adatzárolás: az adatok továbbításának, megismerésének, nyilvánosságra hozatalának, átalakításának, megváltoztatásának, megsemmisítésének, törlésének, összekapcsolásának vagy összehangolásának és felhasználásának véglegesen vagy meghatározott időre történő lehetetlenné tétele;
 10. adatmegsemmisítés:az adatok vagy az azokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;
 11. adatfeldolgozás:az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;
 12. adatfeldolgozó:az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;
 13. harmadik személy:olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;
 14. harmadik ország:minden olyan ország, amely nem tagja az Európai Gazdasági Térségnek.

III. Személyes adatok köre, az adatkezelés célja, jogcíme és időtartama

A Szolgáltató adatkezelése az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatok, a felhasználók lakcíme, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontja, időtartama és helye vonatkozásában a 2001. évi CVIII. (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló) törvényen, egyéb személyes adatok vonatkozásában pedig önkéntes hozzájáruláson alapul. Az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása.A felhasználók a hozzájárulást a regisztrációval adják meg.

3.1. Honlaplátogatók adatai

A szolgáltatások látogatása során a szolgáltató rögzíti a honlapra látogató felhasználók IP címét, a látogatás (kezdő és befejező) időpontját és a megtekintett oldal címét, valamint a felhasználó böngészőjének és operációs rendszerének típusát - technikai okból, valamint a felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze más, a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá. Az adatokat a szerver 2 hónapig tárolja.

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t helyez el. A cookie (süti) a látogató szokásainak rögzítésére alkalmas. A cookie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.

Az adatkezelő által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie által gyűjtött felhasználói szokásokról gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.

A szolgáltatások html kódja a szolgáltatótól független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. Egy ilyen külső szerver segíti a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független auditálását: a Google Analytics. A honlapon megjelenő hirdetések kiszolgálását külső szerver végzi (Google Adwords). Ezen adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak felvilágosítást nyújtani. Elérhetőségük: www.google.com/analyticswww.google.com/adwords.

3.2. Webáruház regisztráció

Az ACE-IMPORT Kft. medicalbeauty.hu honlapja vásárlásra csak regisztrált felhasználók által vehető igénybe.

Az ACE-IMPORT Kft. regisztrációkor a következő adatokat kell megadni: azonosító, e-mail cím, jelszó, név/cégnév, szállítási cím, telefonszám. Ezeket az adatokat a felhasználók és megrendelések azonosítása céljából kezeljük. Az e-mail ezen felül szükséges a megrendelések visszaigazolására és egyéb kapcsolattartásra is. Meg lehet adni ezeken felül külön a számlázási cím adatokat is. Az adatok a kiszállításhoz és számlázáshoz, valamint a kapcsolattartáshoz szükségesek.

Az adatok a webáruházba való belépés után a Saját adatok menüpontban módosítható.

Az adatokat kérelemre, illetve 3 év inaktivitás után törli a szolgáltató a rendszeréből. Kivételt képeznek ez alól az adattovábbításra is kerülő, bizonylatokon szereplő név, cím, szállítási cím, telefonszám adatok. Ezeket az adatokat az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 47. § alapján a megrendelést követő ötödik év végéig őrzi meg az adatkezelő. A megadott adatok törlését a info@medicalbeauty.hu kapcsolati lehetőségeinken lehet kérni.

Megrendelés esetén a megadott név, cím, szállítási cím és telefonszám adatokat, a megrendelés adataival együtt a Szolgáltató a következő adatkezelők felé továbbítja:

 • Express One Hungary kft. 1239 Budapest, Európa út 12. BILK Logisztikai Központ L1 épület – a kiszállítás teljesítése céljából, amennyiben a futárszolgálat igénybe vételét kéri a felhasználó;
 • A Szolgáltató megbízott könyvelője – a könyvelési feladatok elvégzése céljából;
 • A Szolgáltató megbízott könyvvizsgálója – könyvvizsgálói feladatának ellátása céljából, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 43. § alapján.

Tekintettel arra, hogy a webáruház regisztrációval és a webáruház használatával összefüggő adatkezelést a Szolgáltató az adatvédelmi biztos nyilvántartásába bejelentette, tájékoztatjuk, hogy a webáruház használatával összefüggő adatkezelés nyilvántartási száma: * feltöltés alatt *

3.3. Hírlevél

Az átlagosan havi, két havirendszerességgel kiküldött elektronikus hírlevélre lehetőség van feliratkozni a webáruházban.

A hírlevelekről a levelek alján található hivatkozásra kattintva lehet leiratkozni, illetve e-mailben lehet kérni a info@medicalbeauty.hu címen.

3.4. Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásaink igénybevétele során kérdése, problémája van keressen bennünket elérhetőségeinken bizalommal!

A Szolgáltató a beérkezett leveleket, a küldő nevével és e-mail címével, valamint más, önként megadott személyes adatával együtt, az ügy elintézésétől számított legfeljebb 1év elteltével törli.

3.5. Tartalom és információ megosztás

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a szolgáltató - mint az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény szerinti tárhelyszolgáltató - a felhasználók által megadott és a szolgáltató által csak tárolt tartalomért nem felel. Különösen igaz ez a személyes adatokat (pl. arcképmás, hang) is tartalmazó dokumentumok nyilvánosságra hozatalára, vagy azokkal kapcsolatos más adatkezelési műveletekre, mely adatkezelésekhez az érintett előzetes hozzájárulása szükséges. A hozzájárulás beszerzése a felhasználók, mint tartalomszolgáltatók feladata, akik felelősek a hozzáférhetővé tett tartalomért. A Szolgáltató - a fenti rendelkezésekre is tekintettel - kizár minden felelősséget a szolgáltatása igénybevétele során a felhasználók által elhelyezett tartalom jogszerűségéért (pl. fénykép), valóságnak való megfeleléséért (pl. apróhirdetés).

Fontosnak tartjuk tájékoztatni felhasználóinkat, hogy az általuk megadott személyes adatok, kapcsolatrendszerükre utaló információk olyan értékes adatok, amelyekkel egyesek visszaélhetnek.

Amennyiben valamely felhasználó profilját törli, vagy törlésre kerül, hozzáférhetővé tett tartalma is törlésre kerül.

3.6. Egyéb adatkezelések

Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti a Szolgáltatót (a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 71. §). A szolgáltató a hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

IV. A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

A Szolgáltató a honlappal kapcsolatos személyes adatkezeléseket elsősorban a telephelyén végzi. Adathordozói a Szolgáltató telephelyén és a Szolgáltató tárhelyét biztosító partnerénél találhatók. Az adatkezelő a személyes adatokat 24 órás őrzéssel védett, dedikált szerveren tárolja.

A Szolgáltató a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

 • az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
 • hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
 • változatlansága igazolható (adatintegritás);
 • a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága)

legyen.