Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36 1/8089911  |  info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!
109.990 Ft
94.990 Ft
14%
Menny.:db

Ecuri Őssejtes hajkezelő tanfolyam

109.990 Ft
94.990 Ft
14%
Csoport létszám
Kiscsoportos
Kapható választék:
Ne válaszd a betelt időpontokat:
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 100 db raktáron
Szigetszentmiklós: Nincs raktáron
Express One szállítási díj:

(20.000 Ft felett ingyenes!)
Ingyenes
szállítási díj:
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 18.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 950

Leírás

Ecuri Őssejtes haj-és szemöldök regeneráló tanfolyam

Az ECURI Cosmetics által kifejlesztett őssejtes haj- és szemöldök kezelés egy olyan különleges és egyedülálló módszer, amely szinergikusan kombinálja az őssejt technológiát a mikropigmentációval. A kezelés eredményeképpen rövid időn belül csökken, illetve megszűnik a hajhullás, az új hajszálak pedig vastagabbak, erősebbek, élettel telibb színűek lesznek. Néhány hét múlva az addig áttetsző fejbőr alig lesz látható, a megritkult, kopasz területeken a haj jól láthatóan besűrűsödik, megerősödik, élettelibbé válik. Az őssejtes haj-és szemöldök kezelés kezelés nemcsak a hajkezelésekben eredményez páratlan sikereket, de meggyőződéssel alkalmazhatjuk a szemöldökszőrök regenerációjára is. Sok vendég panaszkodik szemöldöke megritkulására, teljes, esetleg részleges szőrhiány kialakulására a szemöldök területén. Számukra az őssejtes szemöldök regerációs kezeléssel képesek vagyunk visszanöveszteni a hiányzó szőrszálakat, besűrítve ezzel a hiányos területeket, elkerülve, igény esetén kiegészítve mikropigmentációs kezeléssel.

Ezt a tanfolyamunkat sminktetováló szakembereknek, fodrászoknak, természetgyógyászoknak és minden fejbőr-és hajhullási problémával foglalkozó szakembernek ajánljuk.

Az elméleti rész során mélyreható ismereteket adunk át neked arról, mi okozza az esetek túlnyomó részében a hajhullást, illetve a hajszálak elvékonyodását. Megismertetjük veled az őssejtek tulajdonságit és szerepüket a hajszálak működésében. Hogyan tudjuk a fejbőrben jelenlévő őssejteket külső segítséggel újra aktívvá tenni, ezáltal megállítani a hajhullást és elindítani a hajszálak növekedését, erősödését.

A gyakorlat részeként a hajhullási, hajritkulási problémákat elemezzük, a kezelést kivitelezzük és a személyre szabott utóápolást határozzuk meg az általad hozott modellen.

Ezen elméleti és gyakorlati tudás megszerzése biztos és szilárd alapot jelent a jövőben tanulóinknak a hajhullási, valamint a haj-és szemöldök ritkulási problémák hatékony és sikeres kezeléséhez. Extra szolgáltatás tanulóinknak a marketing és fotózási, videózási ismeretek.

Tanfolyamunkra modellt szükséges hoznod. Modell hiányában gyakorlófejen végezzük a beavatkozást. A gyakorláshoz lehetőség szerint hozd magaddal sminktetováló készülékedet, tűmodulokat, egyéb eszközeidet. Igény esetén minden eszközt, felszerelést mi biztosítunk számodra.

Tanfolyamunkhoz az elméleti anyagot összefoglalóan tartalmazó Tudásbázist adjuk, a tanfolyam végén névre szóló tanúsítványt állítunk ki.

Kiscsoportos képzéseink maximum 4 fővel indulnak. A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

PERMANENT SYSTEM TANFOLYAMI RENDSZER ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖK:

 • Intenzív oktatás – 1-2-3-4 napos – tartalmas kurzusok. Miért is fecsérelnél el több időt, ha ugyanazt, vagy még több hasznos tudást célirányosan ennyi idő alatt is tökéletesen elsajátíthatsz, nem kell kivonnod magad hosszú időre a munkából és kurzus után már végezheted is az adott sminktetoválást, hogy minél előbb megtérüljön a tanfolyami befektetés.
 • Képzéseink kiemelten gyakorlati súlypontúak - tekintettel arra, hogy a sminktetoválás egy gyakorlati szakma, a siker számos összetevője a tökéletes felrajzolás, kéztartás, pigment használat stb. begyakorlottságán, rutinján múlik.
 • Legkorszerűbb tudást oktatjuk, az újdonságokat elsők között elsajátítva hosszasan teszteljük és csak a kiforrott technikát adjuk megalapozottan tovább tanulóinknak.
 • Cégünk oktatói által nagyon alaposan, részletesen kidolgozott, számos képillusztrációval ellátott színvonalas tankönyvet biztosítunk más cégektől eltérően, melyet a későbbiekben visszalapozva hasznos segítségként szolgálnak végzett tanulóinknak is,
 • Kipróbálhatod elsőként a legtöbb esetben világújdonságnak számító és egyedülállóan széles választékú sminktetováló készülékeinket, pigmentjeinket, kiegészítő termékeinket.
 • Oktatóink által összeállított, azonnal hasznosítható kezdőkészletet tartalmaznak a tanfolyami csomagjaink, pontosan azt, ami a munkához szükséges.
 • Kis létszámú csoportokat indítunk, így az oktató maximális figyelemmel tudja követni fejlődésedet és korrigálni az esetlegesen felmerülő nehézségeket, hibákat, sőt egyszemélyes exkluzív képzésekre is lehetőséged van jelentkezni.
 • Kedvező árfekvésű tanfolyamok – ne dönts mielőtt más cégek tanfolyami árait és azok tartalmát nem tanulmányoztad. Cégünk árképzési politikája itt is érvényesül, a tudást szeretnénk nem csak néhány kiválasztottnak, hanem széles körben elérhetővé tenni.
 • Gyönyörű környezetben, tökéletesen felszerelt, minden kényelmet kielégítő elméleti és gyakorlati oktatótermekben, a legmodernebb oktatási segédanyagok használatával gyakorolhatsz.
 • Rugalmas időpont választás – cégünknél minden nap indulnak tanfolyamok, Te a saját időbeosztásod szerint választhatsz a még szabad időpontjaink közül.

A tanfolyam ára tartalmazza:

 • Őssejt aktivátor+por
  Ára: 39.990 Ft
   

Ecuri őssejtes haj és szemöldök tanfolyam menete:

Elméleti rész

 • Az Őssejtek bemutatása, jellemzőik
 • Az őssejtek típusai
 • Őssejtek a bőrben
 • Őssejtek a hajban
 • Az őssejtek felélesztése
 • A DNT Hormon okozta hajhullás
 • Az Ecuri Stem Cell aktiváló kezelés
 • A kezelés kontraindikációi
 • Ecuri DHT Blokkolók
 • Esettanulmányok

Gyakorlat rész

Gyakorlás a jelentkező által hozott élő modellen! Teljes munkafolyamat protokoll bemutatása és gyakorlása.

A gyakorlat részeként a hajhullási, hajritkulási problémákat elemezzük, a kezelést kivitelezzük és a személyre szabott utóápolást határozzuk meg az általad hozott modellen. 

Minőségi fotók készítéséhez szükséges gyakorlati fogások bemutatása fotós szakember segítségével. Tanfolyamunkra modellt szükséges hoznod, amennyiben nem tudsz modellt hozni, kérjük jelezd, próbálunk ebben segíteni! Modell hiányában gyakorlófejen végezzük a beavatkozást. A gyakorláshoz lehetőség szerint hozd magaddal sminktetováló készülékedet, tűmodulokat, egyéb eszközeidet. Igény esetén minden eszközt, felszerelést mi biztosítunk számodra.

A tanfolyam zárása:

 • felmerülő problémák és megoldások megbeszélése
 • tanúsítványok átadása
 • profi fotó készítése Rólad
 • segítség a munkához szükséges termékek kiválasztásában

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002747, B/2020/002738 vagy B/2020/007645

Oktatónk

           

*Bővebb információért kattints a képre!

Neked ajánljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.