Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

Extreme Scalp organikus hajpigmentek, a fejbőrpigmentek legújabb generációja!

Extreme Scalp organikus hajpigmentek, a fejbőrpigmentek legújabb generációja!

Megérkezett az Ecuri Extreme Ombre pigmentek legújabb generációs fejlesztése az Extreme Scalp sorozat, ami innovatív, mégis nagyon egyszerűen használható. Ez a széria fantasztikusan természetes eredményeket garantál neked mind a borostás hatású fejbőr, mind a hajsűrítés készítésekor!

  • borotvaéles, apró pontok
  • kiszámítható, intenzív színek
  • csak halványodik, nincs vöröses, szürkés vagy kékes kopás

Az Extreme Scalp pigmentek 100%-ban tiszta organikus pigmentek, nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért nem fognak idővel rózsaszínné vagy szürkévé válni. Organikus összetevőiknek köszönhetően rendkívül stabilak a bőrben, a színek élénkek, intenzívek a gyógyulást követően is. Az Extreme Scalp pigmentek egyedülálló tulajdonsága, hogy orvosi ragasztóanyagot tartalmaznak, ami a bőr nedvességtartalmával érintkezve azonnal megköti a pigmentet. Ez nem csak jobban tartja a pigmentet a helyén, de megakadályozza a pigment migrálását és a szétterült pontok, foltok kialakulását. A hozzáadott ragasztóanyag szintén felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, ezáltal a pontok borotvaélesen maradnak a bőrben akár 10 évig.

Extreme Scalp organikus hajpigmentek, a fejbőrpigmentek legújabb generációja!

Néhány hasznos tanács, amikor Extreme Scalp pigmentekkel dolgozol:

Dolgozz felszínesen!

Fejbőrpigmentáció készítésekor dolgozz nagyon felszínesen, sokkal felszínesebben, mint más sminktetoválások esetében! A fejbőr rendkívül vékony és érrel gazdagon átszőtt területnek számít, a túl mélyre juttatott pigment hajlamos lekékülni, lesötétülni, az ereken keresztül pedig szétfolyni, migrálni. Megfelelő pigmentálási mélységgel ezt a problémát el tudod kerülni a pontjaid aprók és élesek maradnak a gyógyulást követően.

Hagyd rajta a fejbőrön a pigmentet!

Az Extreme Scalp pigmentek esetében nagyon fontos, hogy a pigmentációt követően kis ideig hagyd a fejbőrön a pigmentet és csak ez után töröld le. Ez azért fontos, mert ezek a pigmentek egyedi összetevőt, egy orvosi ragasztóanyagot tartalmaznak, ami a bőr nedvességtartalmával érintkezve megköti, egyhelyben tartja a pigmentet. A hatás kialakulásához azonban időre van szükség, ezért kis ideig hagyd rajta a fejbőrön a pigmentet, csak kis várakozási idő után töröld le.

Gyere el fejbőrpigmentációs képzésünkre!

Fejbőrpigmentációs képzésünk elvégzését mindenképpen javasoljuk neked, mert a tökéletes végeredményhez elengedhetetlen a szakember megfelelő felkészültsége, a precíz pigmentálási technika. Gyakorlatod megszerzéséhez kezdetben hajsűrítő technikával kezdj, mert a hajjal fedett fejbőrön nem annyira feltűnő a techikai pontatlanságod, kopasz fejbőrön azonban az eredménynek tökéletesnek kell lennie.

Négy csodás szín, ami minden vendégednek tökéletes!

Soft Gray Shader

Szürkés-fekete pigment, mely elsősorban hajsűrítő technikára alkalmas. Megfelelő technikával bejuttatva a fejbőrbe finom árnyékhatást tudunk vele elérni. Élesen, határozottan gyógyul a bőrben, nem hajlamos migrációra vagy kékülésre.

Olive Hair Filling

Sötétszőke színű pigment, elsősorban szőke és ősz hajszín esetén hajsűrítő technikához. Ebben az esetben a 3 RL, 3 Power tűmodulok használata ajánlott. Élesen, határozottan gyógyul a bőrben, nem hajlamos migrációra vagy kékülésre.

Dark Hair Filling

Sötétbarna pigment sötét hajszín esetén hajsűrítő technikához. Ebben az esetben a 3 RL, 3 Power tűmodulok használata ajánlott. Élesen, határozottan gyógyul a bőrben, nem hajlamos migrációra vagy kékülésre.

Dark Pixel

Sötétbarna pigment szőrtüsző imitáló technikához. Megfelelő technikával bejuttatva a fejbőrbe élethű pixel hatást hozunk létre. Ultra élethű hatás, mint egy valódi borosta, ami kb. 2mm hosszúságú haj. Ezt a technikát a Soft Gray Shader-rel tudod ötvözni. Élesen, határozottan gyógyul a bőrben, nem hajlamos migrációra vagy kékülésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Sminktetoválás