Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?
Hajkezelő tanfolyam + hatóanyag ismertető
39.990 Ft
24.990 Ft
38%
Az akció időtartama: 2024. 04. 01. - 2024. 04. 30.
Menny.:db

Hajkezelő tanfolyam + hatóanyag ismertető

39.990 Ft
24.990 Ft
38%
Az akció időtartama: 2024. 04. 01. - 2024. 04. 30.
Válassz:
Ne válaszd a "betelt" időpontokat:
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 93 db azonnal átvehető, szállítható
Szigetszentmiklós: 193 db azonnal átvehető, szállítható
Várható szállítás: 2024. április 19.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 500
Szállítási díjaink minden költséget tartalmaznak :
INGYENES 25.000 Ft kosárérték felett!
Csomagautomata:
GLS, Posta, Alzabox
Csomagpont:
GLS, MOL, OMV, Coop, Packeta
Házhozszállítás:
POSTA, Expressz One

990 Ft

990 Ft

990 Ft

Házhozszállítás: GLS
2.490 Ft
Fizetési lehetőségek:


Készpénz
Utánvét
Bankkártya
Simplepay
Barion

Leírás

A mai világban egyre több ember küzd a hajhullás problémájával, ráadásul nem csak férfiak, de egyre több nő is. Ez természetesen nem tesz jót az önbizalmuknak, de mi szépségipari szakemberek ezen is tudunk segíteni. Legyen szó vitaminhiány, stressz okozta hajhullásról vagy hormonális hajhullásról tudunk rá megoldást csak a megfelelő hatóanyagot és otthoni ápoló terméket kell kiválasztani.

Gyere el tanfolyamunkra, hogy te is tudj segíteni a hajhullás problémáján!

Két márka termékeivel fogsz megismerkedni az Ecuri őssejtes haj- és szemöldök regenráló termékeivel és a Toskani hajkezelő mezoterápiás hatóanyagaival. 

Ecuri Őssejtes haj-és szemöldök regenerálás

Az ECURI Cosmetics által kifejlesztett őssejtes haj- és szemöldök kezelés egy olyan különleges és egyedülálló módszer, amely szinergikusan kombinálja az őssejt technológiát a mikropigmentációval. A kezelés eredményeképpen rövid időn belül csökken, illetve megszűnik a hajhullás, az új hajszálak pedig vastagabbak, erősebbek, élettel telibb színűek lesznek. Néhány hét múlva az addig áttetsző fejbőr alig lesz látható, a megritkult, kopasz területeken a haj jól láthatóan besűrűsödik, megerősödik, élettelibbé válik. Az őssejtes haj-és szemöldök kezelés kezelés nemcsak a hajkezelésekben eredményez páratlan sikereket, de meggyőződéssel alkalmazhatjuk a szemöldökszőrök regenerációjára is. Sok vendég panaszkodik szemöldöke megritkulására, teljes, esetleg részleges szőrhiány kialakulására a szemöldök területén. Számukra az őssejtes szemöldök regerációs kezeléssel képesek vagyunk visszanöveszteni a hiányzó szőrszálakat, besűrítve ezzel a hiányos területeket, elkerülve, igény esetén kiegészítve mikropigmentációs kezeléssel.

Toskani hajkezelő mezoterápiás termékek

A Toskani spanyol cég első az orvosi tisztaságú mezoterápiás hatóanyagok gyártásában. Termékeiket orvosok és kozmetikusok egyaránt használják az egész világon. A Toskani termékek között biztosan megtalálod az egyénre szabott megoldást vendégeidnek. A vitaminhiány és stressz okozta, valamint a hormonális hajhullásra is kínál megoldást különböző mezoterápiás koktélok formájában, ezen felül otthoni ápoló spray és különböző monohatóanyagok teszik teljessé a kínálatot. 

A kezelés biztonságos, eredményes elvégzéséhez mindenképp szükséges a tanfolyam elvégzése, mivel a kezelés során használt anyagok nem megfelelő és szakszerűtlen használata, akár bőrkárosodást is okozhat.

Ezt a tanfolyamunkat kozmetikusoknak, sminktetováló szakembereknek, fodrászoknak, természetgyógyászoknak és minden fejbőr-és hajhullási problémával foglalkozó szakembernek ajánljuk.

Az elméleti rész során mélyreható ismereteket adunk át neked arról, mi okozhatja a hajhullást, illetve a hajszálak elvékonyodását. Megismertetjük veled az őssejtek tulajdonságit és szerepüket a hajszálak működésében. Hogyan tudjuk a fejbőrben jelenlévő őssejteket külső segítséggel újra aktívvá tenni, ezáltal megállítani a hajhullást és elindítani a hajszálak növekedését, erősödését. A tanfolyam során az őssejteken kívül megismerheted a hajhullás kezelésére legalkalmasabb mezoterápiás hatóanyagokat, amelyek szintén segítenek a hajhullás visszafordításában.

A gyakorlati rész során pedig megtanulhatod élő modellen a fejbőr Tűs és Tű nélküli mezoterápiás kezelését. A tűs kezelést végezhetjük Mezopennel vagy sminktetováló géppel, attól függően ki melyiket szokta meg vagy ki melyiket szeretné elsajátítani. Ezen felül számos utóápoló termékkel is megismerkedhetsz, melyek segítségével megállítható a hajhullás.

Ezen elméleti és gyakorlati tudás megszerzése biztos és szilárd alapot jelent a jövőben tanulóinknak a hajhullási, valamint a haj-és szemöldök ritkulási problémák hatékony és sikeres kezeléséhez. Extra szolgáltatás tanulóinknak a marketing és fotózási, videózási ismeretek.

Tanfolyamunkra modellt szükséges hoznod. Modell hiányában gyakorlófejen végezzük a beavatkozást. A gyakorláshoz lehetőség szerint hozd magaddal sminktetováló készülékedet, tűmodulokkal vagy mezopened. Ha még nem rendelkezel ilyen készülékekkel akkor nálunk kipróbálhatod őket és kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. 

A tanfolyam időtartama: 4 óra

A tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek a képzésre jelentkezők. Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, névre szóló tanúsítványt állítunk ki.

Maximum 4 fős tanfolyamokat indítunk. Mindent, tehát eszközöket, anyagokat mi biztosítunk a tanfolyamokon.

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

Kiscsoportos képzéseink maximum 4 fővel indulnak. A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!


Elméleti rész

 • Az Őssejtek bemutatása, jellemzőik
 • Az őssejtek típusai
 • Őssejtek a bőrben
 • Őssejtek a hajban
 • Az őssejtek felélesztése
 • A hajhullás lehetséges okai
 • Az Ecuri Stem Cell aktiváló kezelés
 • Toskani mezoterápiás hatóanyagok
 • Toskani utóápoló termékek
 • Készülékek, amelyekkel elvégezhető a kezelés
 • A kezelés kontraindikációi
 • Ecuri DHT Blokkolók
 • Esettanulmányok

Gyakorlat rész

Gyakorlás a jelentkező által hozott élő modellen! Teljes munkafolyamat protokoll bemutatása és gyakorlása.

A gyakorlat részeként a hajhullási, hajritkulási problémákat elemezzük, a kezelést kivitelezzük és a személyre szabott utóápolást határozzuk meg az általad hozott modellen. 

Minőségi fotók készítéséhez szükséges gyakorlati fogások bemutatása fotós szakember segítségével. Tanfolyamunkra modellt szükséges hoznod, amennyiben nem tudsz modellt hozni, kérjük jelezd, próbálunk ebben segíteni! Modell hiányában gyakorlófejen végezzük a beavatkozást. A gyakorláshoz lehetőség szerint hozd magaddal sminktetováló készülékedet, tűmodulokat, egyéb eszközeidet. Igény esetén minden eszközt, felszerelést mi biztosítunk számodra.

A tanfolyam zárása:

 • felmerülő problémák és megoldások megbeszélése
 • tanúsítványok átadása
 • profi fotó készítése Rólad
 • segítség a munkához szükséges termékek kiválasztásában

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/0027475

Tanfolyamunk nem ad államilag elismert szakképesítést és nem jogosít fel vállalkozás indítására.  A kiállított tanúsítvány csak a tanfolyam elvégzését igazolja.  Vállalkozás indítása előtt informálódj a szakmákhoz, illetve szakképesítésekhez szükséges államilag elismert iskolai képzésekről. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A profik választása a termékedhez

Mezopen készülék + arckezelő tanfolyam + hatóanyag tanfolyam

59.990 Ft 29.990 Ft
200 db azonnal átvehető, szállítható

MesojectGun mikrochip modul hajkezeléshez

3.990 Ft
90 db azonnal átvehető, szállítható

Koktél környezeti ártalmakra 10ml A-OX 360

7.490 Ft 6.490 Ft
Beszerzés alatt

Közepes molekulasúlyú hialuronsav 5ml HA MW 2%

12.490 Ft 10.790 Ft
26 db azonnal átvehető, szállítható