Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

Hivatalos sminktetováló alaptanfolyam

Professzionális alapképzés elismert mesterektől!

Közel 1000 sikeres sminktetoválót képeztünk, dönts jól és legyél te a következő!

 

 
 

Mennyibe kerül a képzés és mit kapsz ezért?

 

A képzés ára: 799 000 Ft (500.000 Ft értékű kezdőkészlettel)

Ami tartalmazza:

 • hivatalos, programkövetelmény szerinti sminktetováló alaptanfolyam engedélyezett felnőttképző intézménynél
 • a teljes gyakorlati és elméleti képzést ismert és elismert mesterektől, hogy kiváló sminktetoválóvá válj
 • 500 000 Ft értékben minden eszközt, ami a vállalkozásod elindításához szükséges (sminktetováló gép, pigmentek, tűmodulok, kiegészítő termékek)
 • körülbelül két hónap alatt elvégezhető 250 órás képzést
 • a képzés elvégzését követő vizsgával sminktetováló szakképesítést szerezhetsz

Láthatod, hogy árunk jelentősen kedvezőbb a piacon jellemző másfél-kétmilliós képzéseknél. Ez nem véletlen!

Rendkívül kedvező ár a 2007 Kapos felnőttképző központtal történő együttműködésnek köszönhető. A felnőttképző központ létrehozásának és fenntartásának sokmilliós költségét nem kell beépíteni képzés árába, így Neked sem kell feleslegesen kifizetned ezt a költséget, hanem hasznos továbbképzésekre költhetsz, melyekhez most kedvezményesen hozzájuthatsz. Ha mégis el szeretnél költeni másfél-két millió forintot, válassz egyedülállóan széles haladó képzéseinkből 20% kedvezménnyel szabadon, vagy vendégeid igényeinek kiszolgálására bővítsd pigment választékod a hazánkban példa nélküli több, mint 150 különböző színű pigment kínálatunkból 10% kedvezménnyel..

Azt gondolhatod, hogy a másfél-kétmilliós képzések biztos több tudást adnak!

Hasonlítsd össze a képzéseket és látni fogod, hogy a legfelkapottabb sminktetoválási technikákat sajátítod el több évtizedes oktatási tapasztalattal felépített képzésen, ráadásul az eszközök beszerzésére sem lesz gondod.

Amikor képzést választasz abba is gondolj bele, hogy mennyi időre kell kiesned a munkból egy több hetes tanfolyam miatt. Ebben az esetben nem csak a tanfolyam árát fizeted ki, hanem a bevételeid jelentős részének is búcsút mondhatsz, nem beszélve arról, hogy akár vendéget is veszíthetsz. Képzéseink gyakorlati idejét és hosszát optimalizáltuk és úgy határoztuk meg, hogy mindent megtanulj, de a vendégeid és a pénztárcád ne vegyen észre ebből semmit.

Fontos, hogy a gyakorlati okatásokhoz neked kell modellt biztosítanod az új képzési szabályok szerint. Ez azt jelenti, hogy egy több hetes tanfolyamra akár 10-20 modellt is magaddal kell vinned. Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez sokszor a legnagyobb kihívás és szinte lehetetlen feladat. A mi képzéseinkre csak 2-6 modellt kell mozgósítanod.

Professzionális oktatóink kezei között garantáltan sikeres sminktetoválóvá válsz, amit majd workshopokon, továbbképzéseken folyamatosan tovább fejleszthetsz, mert mi mindig ott leszünk melletted.

 

 

 

Ütemezés Dátumok Díjfizetés
Jelentkezési határidő 2023.08.26. 50.000 Ft
Képzés indul 2023.09.09. 749.990 Ft
Képzés vége 2023.11.09.  
Időráfordítás Jelenléti Online
Elméleti képzés 1 nap 4 alkalom
Gyakorlati 6 nap 5 alkalom


A 2007 Kapos Tréning Kft.-vel közösen bonyolítjuk a képzést. Jelentkezésed alábbi gombra kattintva a felnőttképző odalán tudod leadni
sss

Bármely kérdés esetén állunk rendelkezésre!

Telefon: 06 1 8089911

 

Miért válassz minket?

●       egyedülálló ajánlatunk kiemelt minőségű és alaposságú sminktetováló alapképzést biztosít az érvényben lévő programkövetelmény szerint

●       nem érnek váratlan költségek hiszen az oktatás ára 500.000Ft értékben tartalmaz minden olyan terméket, amire a munka megkezdéséhez szükséged van (professzionális sminktetováló gépet, pigmenteket, tűmodulokat és minden kiegészítőt, lentebb részletezve)

●       oktatóink nevével biztosan találkoztál már, hiszen a hazánk legjobbjai! Az elméleti oktatást Juhász Klára tartja, aki mindenki által ismert, elismert tanárnő, vizsgáztató és még hosszan sorolhatnánk érdemeit

●       A gyakorlati képzést szintén a mindenki által ismert és elismert Gárdai Éva sminktetováló mester tartja, aki gyakorlati oktató tanár, kozmetikus mester és sminktetováló vizsgabiztos és vizsga szakértő

●       oktatóink évtizedes tapasztalata garantálja, hogy a legjobb kezekben leszel, és talán a legnagyobb, legnaprakészebb tudást biztosítjuk 

●       egyedülálló módon saját vizsgasorral is rendelkezünk, így tökéletesen fel tudunk készíteni a vizsgára, hiszen oktatást is egyik vizsgáztatónk végzi

●       több partner cégünk közül választhatsz vizsgahelyszínt ( a vizsga várható költsége kb. 70.000,-Ft)

●       kiscsoportos képzés hatalmas tudás mennyiséggel

●       korrekt képzési árunk ellenére több millió forintnyi tudást adunk át

●       képzési programunk alatt tökéletesen elsajátítod a sminktetoválás legújabb technikáit

●       a sikeres vizsgához szükséges 3 legfelkapottabb technikát választottuk ki (púderes Ombre / Soft powder szemöldök tetoválás, satírozott szemhéjkontúr, teljes satír szájtetoválás), melyeket több élőmodellen gyakorolva sajátíthatsz el 

●       a képzés után sem hagyunk magadra! Folyamatos tudásmegosztással, továbbképzési lehetőséggel és professzionális termékekkel segítjük a munkádat

●       ingyenes videó tanfolyamokkal, workshopokkal évente többször adunk hírt a sminktetováló világ újdonságairól

●       nem csak professzionális alapképzést kapsz, hanem az egyik legkorszerűbb és legszélesebb termék kínálatot

●       másfél, kétmilliós képzéseket helyett válaszd korszerű alaptanfolyamunkat és a megmaradt pénzt költsd el hasznos továbbképzésekre, illetve szélesítsd pigment palettád

●       korrekt árazás, ugyanakkor talán a legnagyobb tudás egy helyen

  

A képzés időtartamát a program követelmény minimálisan 250 órában határozta meg, melynek megfelelve 50 óra elméleti és 200 óra gyakorlati képzést biztosítunk.

A teljes képzés, azaz a 250 óra körülbelül 2 hónap alatt teljesíthető.


Oktatók

 Elméleti oktatás:

Juhász Klára

Kozmetikus mester Biológia-kémia szakos tanár. 2000 óta foglalkozom felnőttképzéssel. 2003-2013 között iskolaigazgatóként e képzések jogi hátterét és minden egyéb ehhez kapcsolódó tevékenységet láttam el. Végzettségek: felnőttképzési szakértő, gyakorlati képzőhely ellenőr, kozmetikus mester, Eszterházy Károly Főiskola egyetemi kémia tanár, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság-, és Társadalomtudományi Kar Közoktatási vezető, pedagógus szakvizsga, Debreceni Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kar környezetmenedzsment szakirány.

 

Gyakorlati oktatás:

Gárdai Éva

Gyakorlati oktató tanár, sminktetováló és kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, vizsgabiztos és vizsga szakértő. 2008 óta foglalkozom felnőttképzéssel, 1996 óta sminktetoválok. Évtizedek alatt egyedülálló mennyiségű és minőségű sminktetováló tudást és tapasztalatot sikerült eljasátítanom a legnagyobb nemzetközi mesterektől, akikkel azóta is jó kapcsolatot ápolok. Tudásomat naprakészen tartom, hiszen évről évre folyamatosan tovább képzem magam, elsajátítva és a hazai piacra bevezetve a legújabb trendeket termékeket. Sminktetováló gépeink, pigmentjeink a leghatékonyabb, legkorszerűbb, legszélesebb termékpaletták közé tartoznak az európai piacon. A sminktetováló oktatók között egyedülálló stylist, stílustanácsadó és színtanácsadó végzettségeimnek köszönhetően a legkorszerűbb technikákat alkalmazva oktatom a tökéletes színek és formák megválasztását.

Végzettségek: Nyugat-magyarországi Egyetem, gyakorlati oktató tanár, kozmetikus mester, SOTE egészségügyi szakkozmetikus, sminktetováló, orvosi és MHP tetováló mester, okleveles stylist, stílustanácsadó és színtanácsadó, 100-nál is több külföldi képzésen túl a legfontosabb sminktetováló oldalak tulajdonosa:

 • www.szemoldoktetovalas.hu
 • www.szemtetovalas.hu
 • www.szajtetovalas.hu
 • www.microblading.hu
 • www.sminktetovalaseltavolitas.hu

500.000 Ft értékű ajándék kezdőkészletünk

 • Pearl professzionális sminktetováló készülék
 • 7db Gamp pigment
 • Gamp pigment füzet
 • Gamp pigment higító
 • 15db különböző sminktetováló tűmodul
 • 10db gyűrűs pigment tartó
 • COLOR-ME Szemceruza fehér
 • Szemceruza fekete
 • Szájceruza bordó
 • Szemöldök előrajzoló cérna
 • Műanyag tolómérő
 • Precíziós 0,5mm-es előrajzoló toll
 • 50db előrajzoló és javító tűfilc
 • 100db szálmentes applikátor
 • 7db Gyakorlo gumilap

Kiscsoportos képzés

Mielőtt valaki azt állítja, hogy 4 fővel nem lehet minőségi képzést tartani, célszerű megnézni a legnevesebb nemzetközi sminktetováló mesterek képzéseit.

Amennyiben az oktató mesterszintű gyakorlati tapasztalattal, tanári végzettséggel és gyakorlattal is rendelkezik, képes maximum 4 fővel kiemelkedő minőségű képzést tartani. Úgy gondoljuk 5 fő felett már kihívás a minőségi képzés, de azért erre is látunk a nagy mestereknél pozitív példákat.

Jelenléti gyakorlati oktatásunk maximum 4 fős csoportokban történik

Kis csoportos jelenléti oktatás budapesti exkluzív szalonunkban: 6 nap a Medical Buauty szalonban/ 1212 Budapest, Kossuth Lajos utca 30-46.

Elméleti képzés a megnyitó napján: 1 nap a Tandem Gimnázium/ 1013 Budapest, Krisztina krt. 59b alatt.

Tehát összesen 7 egész nap szükséges személyesen megjelenni. Ezen kívül online élő adásban is eltöltünk jó pár órát. A képzés többi része e-learning és otthoni elvégzendő gyakolás gumilapon és élőmodellen.

Szükséges modellek: 2 vagy 3 modell a jelenléti oktatáshoz, és a 2 vagy 3 modell az otthon elvégzett előmodelles sminktetováláshoz (minden élőmodelled korrekcióját együtt végezzük, így a végeredmény garantált)


Szakembereink talán a legalaposabb és legoptimálisabb képzési programot állították össze

 Ez mind szerepel professzionális alapképzésünkben

Elméleti képzés:

 • csoportos képzés (1 oktatás Budapesten)
 • online oktatás (4 alkalom)
 • e-learning támogatással 

Gyakorlati képzés:

E-learning, oktató videó:

●       púderes Ombre / Soft powder sminktetoválás elmélete és gyakorlata, formatervezés, előrajzolás, szemöldök diagnosztika, púderes Ombre / Soft powder szemöldök tervezés

●       satírozott szemhéjkontúr sminktetoválás elmélete és gyakorlata, formatervezés, előrajzolás, szemhéj diagnosztika, satírozott szemhéjkontúr tervezés

●       szájtetoválás teljes satír technikával elmélete és gyakorlata, formatervezés, előrajzolás, száj diagnosztika, teljes satír szájtetoválás tervezés

●       sminktetoválás gyakorlati alapismeretek

●       higiénia gyakorlatban

●       sminktetováló gépek ismertetése, beállítása

●       pigmentek típusai, jellemzőik

●       sminktetováló tűmodulok ismertetése, használata, melyik típust mikor használd

●       korszerű pigmentológia, színelmélet, színválasztás, színtípusok

●       forma, szín vagy érzéstelenítéssel kapcsolatban felmerülő problémák kezelése

●       allergiás reakció felismerése, kezelése

●       sminktetoválás halványítás, eltávolítás szalon lehetőségei

●       korábbi sminktetoválások szín és formai korrekciójának lehetőségei

●       korrekció szerepe, korrekcióval elérhető módosítások

●       színfelfrissítő kezelések

●       utógondozás

●       fényképezés gyakorlatban

●       portréfotózás hogyan csináld

●       szakszerű megvilágítás szépségszalonra szabva

●       professzionális képek készítése mobiltelefonnal

●       fotók retusálása, kell nem kell?, ha szükséges akkor hogyan csináld egyszerűen

●       (szakképzett fotós és grafikus kollégánk által)

●       Social marketing gyakorlatban

●       Facebook, Instagramm, Tiktok, Pinterest posztok, hirdetések kialakítása

●       (elismert marketing szakember által)

Csepeli oktató központunkban, jelenléti oktatásban:

●       púderes Ombre / Soft powder tetoválás gumilapon, majd előmodellen

●       satírozott szemhéjkontúr tetoválás gumilapon, majd élő modellen

●       szájtetoválás teljes satír technikával gumilapon, majd előmodellen

●       elvégzett sminktetoválások korrekciója

Otthon készíted:

●       púderes Ombre / Soft powder tetoválás előrajzolás és tetoválás gumilapon

●       satírozott szemhéjkontúr tetoválás előrajzolás és tetoválás gumilapon

●       szájtetoválás teljes satír technikával előrajzolás és tetoválás gumilapon

●       púderes Ombre / Soft powder sminktetoválás élőmodellen

●       satírozott szemhéjkontúr sminktetoválás élőmodellen

●       szájtetoválás teljes satír technikával élőmodellen

Online élőben:

Gumilapon elkészített:

●       púderes Ombre / Soft powder tetoválás előrajzolás és tetoválás elemzése

●       satírozott szemhéjkontúr tetoválás előrajzolás és tetoválás elemzése

●       szájtetoválás teljes satír technikával előrajzolás és tetoválás elemzése

 

Élő modellen elkészített:

●       púderes Ombre / Soft powder sminktetoválás előrajzolás és tetoválás elemzése

●       satírozott szemhéjkontúr sminktetoválás előrajzolás és tetoválás elemzése

●       szájtetoválás teljes satír technikával előrajzolás és tetoválás elemzése

●       vizsgára felkészítés, portfólió, gumilapos vizsgamunka megbeszélés


A jelentkezéshez szükséges:

·       minimum középfokú végzettség

·       kozmetikus szakképesítés (néhány példa a bizonyítványban szereplő azonosító számokra: 5281501, 52815011, 5581502, 5481502, 510122103, 51781201), de ne ijedj meg, ha nem találod kozmetikus bizonyítványod számát a példaként említettek között, mert elfogadhatók a fentiekkel egyenértékű jogelőd, valamint jogutód szakképesítések, vagy szakmák is. Elfogadható továbbá a bőrgyógyász, dermatológus, kozmetológus szakképesítés is

·       egészségügyi alkalmassági

·       szakmai gyakorlat területe és időtartama: Legalább 2 év a fent említett szakképesítések valamelyikén szerzett, igazolt szakmai gyakorlat.

A szakmai gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az utolsó rész nem lehet 1/2 évnél rövidebb. A gyakorlati időbe nem építhető be a GYED, GYES ideje.  A szakmai gyakorlatot hitelt érdemlően igazolni kell. A szakmai gyakorlatot a bemeneti feltételként meghatározott szakmával/szakképesítéssel betölthető munkakörökben kell teljesíteni.

Tehát alkalmazotti státusz esetén munkáltatói igazolás, de fontos, hogy a fent említett szakképesítések valamelyikén, például kozmetikus munkakörben történjen a foglalkoztatás. Vállalkozóként pedig egy igazolás letöltése szükséges, természetesen a tevékenységi körök között szerepelnie kell a fent említett szakképesítéseknek, például kozmetikusnak.


A képzést a 2007 Kapos Tréning Kft. bonyolítja, mint felnőttképző.

 • Programkövetelmény azonosító: PK 10125004
 • Engedélyszám: B/2021/000770, E/2021/000065

Oktatónk, mint a fenőttképzővel szerződött gyakorlati oktató végzi a gyakorlati oktatást. Jelen oldal csak informál és hirdeti a képzést, jelentkezést kizárólag a felnőttképzést végzőnél, tehát a 2007kapos.hu oldalon lehet leadni.