Megrendelés szabályai

Webáruházunk használatának egyetlen feltétele, a regisztrációs folyamat során hiánytalanul kitöltött űrlap. A regisztrációt követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a regisztráció sikeres volt. Ezt követően bármikor beléphet webáruházunkba a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával.

ELÁLLÁS JOGA

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza az Ace-importhoz. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a termék hibátlan és a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként az Ace-import elengedett a házhozszállításkor. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét. Az Ace-import üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

A MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS

Az Ace-import vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: általában e-mail, kivételes esetekben telefon, vagy SMS segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.

A REGISZTRÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE

Az Ace-import Kft. lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését az Ace-import nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét, és a belépési jelszavát.

A FELHASZNÁLÓ ADATAINAK MÓDOSÍTÁSA

Regisztrált felhasználóink az BeautyWell.Hu áruházban megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "Bejelentkezés" menüpont alatt, belépést követően az "Adataim módosítása" gombra kattintva.

HÍRLEVÉL

A regisztrációkor minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon az e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevélre történő előfizetés a későbbiekben bármikor lemondható a "Hírlevél" menüpontra kattintva. Kéretlenül az ACE-IMPORT kft. nem küld hírlevelet felhasználói részére. Reméljük, hogy áruházunk választékával, valamint szolgáltatásaival elégedett lesz, és további érdeklődésére számíthatunk.