Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

Melyik műszempilla tanfolyamot válasszam?

Melyik műszempilla tanfolyamot válasszam?

Azt gondoljuk ma már egy kozmetikusnak alapszolgáltatásai között kell lennie a műszempilla applikálás! Még akkor is, ha egyre inkább válik el a pillázás a klasszikus kozmetikától és már szinte egy önálló szakmává növi ki magát!

Éppen ezért, mint minden szakmának a pilla építésnek is a jól bevésődött alapok a legfontosabbak! Cégünk már az első perctől (16 éve) oktatja a pillaépítést és már egy ideje tapasztaltuk, hogy a tanulóink milyen tudás béli különbséggel ülnek le elméletileg életükben előszőr pillát rakni. Mindenki más előképzettséggel és kézügyeséggel rendelkezik, ezért a Medical Beauty műszempilla tanfolyamait úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

1 vagy 2 napos alaptanfolyam?

Azt tanácsoljuk, hogy az alapján jelentkezzetek az egy vagy két napos képzésre, hogy esetleg már az iskolában - ahol a kozmetikus szakmát megtanultátok – kaptatok-e némi alaptudást vagy más cégnél elvégeztétek a képzést, de elégedetlenek voltatok. Ezekben az esetekben, ha már van valamennyi alaptudásotok elég, ha csak az egynapos képzésre jöttök.

Abban az esetben, ha teljes nulláról indultok vagy főleg, ha ezt egy új szakmaként szeretnétek elsajátítani mindenképpen a kétnapos képzést ajánljuk! Ezen a tanfolyamon több idő jut az elméletre és a babafejes gyakorlásnál legfőkképpen a helyes csipesztartást és a műszempilla illesztést tudjuk gyakorolni. Sokan mosolyognak ezen, de higgyétek el nagyon hasznos, ha az egynapos oktatáson nem arra megy el 1,5 óra, hogy hogyan használjam „balabbik” kezem és hogyan vegyem le a pillaszálat a sorról!

1 napos 1D alaptanfolyam időpontok

2 napos 1D alaptanfolyam időpontok

Az alapképzés után viszont már csak és kizárólag rajtatok múlik, hogy mikor tudtok tovább lépni a 2D, illetve a Volume képzésekre. Azt sajnos előre nem lehet megmondani, hogy kinek mennyi idő kell. Nagyon sokat kell gyakorolni, de van, aki egy hét alatt több szettet rak fel, mint más egy hónap alatt! A lényeg, hogy tanfolyamaink egymásra épülnek a 2D képzéshez szükség van az 1D tanfolyamon megszerzett tudásra és a Volume képzéshez pedig elengedhetetlen a 2D tudás.

Mikor léphetek a következő szintre?

Talán segítségnek azt tudnám mondani, hogy amikor már nem érzitek problémának az alátét felrakását vagy lassúnak találjátok az addig használt ragasztót vagy már legalább 3-5 hónapja aktívan gyakoroltok a saját munkáitok betöltésével is dolgoztok na, akkor tudtok továbblépni! Ha valami oknál fogva kihagytatok több időt az 1D tanfolyam után akkor csak úgy gyertek el 2D-re vagy Volumera, ha előtte gyakoroltatok. Ha semmi nem maradt meg mert túl sok idő telt el akkor azt javaslom, hogy újból gyertek el egy alaptanfolyamra, legalább a gyakorlati részére! Ezt elsősorban a saját érdeketekben mondom, de gondolnunk kell a többi tanfolyami résztvevőre, akik a 2D tanfolyamra jöttek és nem azért, hogy az alapokat magyarázzam vagy mutogassam egy kolléganőnek!

2D tanfolyam időpontok

Volume tanfolyam időpontok

Várlak benneteket szeretettel!

urmosy-zsofia

Tartalomhoz tartozó címkék: Műszempilla