10% újranyitási akció minden termékünkre és tanfolyamunkra! Kuponkód: ujra10

MEZO Tűmodul PRECISE


    55%

  • MEZO Tűmodul PRECISE
  • Gyártó: Bioevolution
  • Cikkszám: BN PRECISE MEZO Tűmodul
Raktáron
  • 2 190 Ft
  • 990 Ft

  • Nettó ár: 780 Ft

A BioEvolution kifejlesztett és szabadalmaztatott egy modul tűrendszert (Cartridge), mely megfelel a legszigorúbb biztonsági és higiéniai normáknak. A Cartridge rendszernél egy belső membrán biztosítja a tűk tisztaságát és sterilitását, megakadályozza a mezoterápiás kezelés során a szennyeződések visszafolyását.

A Meso modulok a Bioevolution Permanent készülékeivel kompatibilisek. Ennek a koncepciónak köszönhetően a Permanent Make Up készülékek, mint mikrotűs mezoterápiás készülékek funkcionálnak.

A Meso Cartridges egy lapos fejjel lett ellátva, melynek felületére 18 mikrotűt szereltek. A tűk gyengéden hatolnak be a bőrbe. A lemez felületén még 13 nyílást is találunk, melyek lehetővé teszik a hatóanyagok zavartalan áramlását. A mikrotűk hossza 0,5 mm, így a tű maximum 0,3 mm mélyen hatol a bőrbe. A mikropunkció a vérkeringést nem károsítja, így nem csak orvosok, hanem kozmetikusok is végezhetik a kezelést.

A mikro tűkkel ellátott lemez felülete domború és rugalmas, így tökéletesen illeszkedik a kezelt területhez. A nehezen hozzáférhető felületek is könnyen kezelhetők. A Meso Re-Vital Cartridges lehetővé teszi az epidermisz megnyitását. Az megnyitott mikrocsatornákon keresztül a hatóanyagok fájdalommentes bejuttatását a mélyebb rétegekbe.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: sminktetoválás, tűmodul, bioevolution, precise

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*