Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36  1/8089911   |    info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!
64.990 Ft
29.990 Ft
54%
Menny.:db

Mezoterápiás Atlasz - Dr. Britta Knoll

64.990 Ft
29.990 Ft
54%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 6 db raktáron
Szigetszentmiklós: Hamarosan érkezik
Express One szállítási díj:

(20.000 Ft felett ingyenes!)
Ingyenes
szállítási díj:
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. június 22.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 1200

Leírás

Egyedülálló kiadvány a mezoterápia legnagyobb európai orvos-kozmetológiai szaktekintélyétől a legkorszerűbb orvos-kozmetológiai minimál invazív eljárásokról és az aktív hatóanyagok szakszerű használatáról.  

A könyv fotókkal és ábrákkal gazdagon illusztrált, valamint kitűnően részletezett, jól érthető. Kiválóan beépíthető a gyakorló szakemberek számára a mindennapokba – elsősorban orvosoknak, azonban az ezzel az eljárással foglalkozó kozmetikusok is sokat profitálhatnak belőle.

Kezelési útmutatók, Toskani­ hatóanyagok, kezelési indikációk/kontraindikációk részletesen bemutatásra kerülnek az angol nyelvű kiadványban.

A szerzőkről: Dr. Britta Knoll a Német Mezoterápiai Társaság elnöke, valamint a Nemzetközi Mezoterápiai Egyesület alelnöke. A mezoterápia feltalálójánál Dr. Michel Pistornál tanult, az ő tanítványaként szeretett bele e szakterületbe. Mesterével azóta is szoros szakmai kapcsolatban áll, ő kutatja és tanítja a mezoterápia legújabb vívmányait már több mint 25 éve. Számos szakmai tanulmányt publikált már, e szakkönyv igazi összefoglalása, csúcspontja mindazon szakmai ismereteinek és tapasztalatainak, amelyet a gyakorló szakmai kollégák számára ajánl.

Dr. Gerhard Sattler a Német Esztétitai Sebészeti Társaság elnöke és a Nemzetközi Esztétikai Sebészeti Társaság ügyvezető elnöke, nemzetközi lektor és a darmstadti Rosenpark Klinika igazgatója.

Cégünket , a MedicalBeauty-t érte az a megtiszteltetés, hogy Magyarországon – korlátozott példányszámban egyszeri kivételes lehetőségként - mi ajánlhatjuk az Ön figyelmébe a mezoterápia legnagyobb szaktudóinak, Dr. Britta Knoll-nak és Dr. Gerhard Sattlernek - mint társszerzőnek – az Illustrated Atlas of Esthetic Mesotherapy c. orvosi szakkönyvét.

Neked ajánljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.