Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
129.990 Ft
Menny.:db

Microblade II. tanfolyam

129.990 Ft
Csoport létszám
Válassz:
:
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 200 db raktáron
Szigetszentmiklós: 200 db raktáron
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 5200

Leírás

A Microblading manuális, vagyis kézzel készített szemöldöktetoválási technika, mellyel szálazott szemöldöktetoválásokat tudunk készíteni. Különlegessége a hajszálvékony, lágyan ívelő szemöldökszálak, amelyek tökéletesen beilleszkednek a természetes szemöldökszálak közé. A microblading technikával készített szemöldöktetoválás az egyik legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválás.

Microblading II. haladó tanfolyamunkat azoknak a sminktetováló szakembereknek ajánljuk, akik gyakorlattal rendelkeznek microblading technikában, de szeretnék a szemöldök előrajzolását az aranymetszés szabályát alkalmazva, szemöldök aránymérővel elkészíteni és újabb szálrendezéseket elsajátítani, ezáltal tudásukat fejleszteni, tökéletesíteni. Ajánljuk azoknak a szakembereknek is, akik szintén dolgoznak microblading technikával, de nehézségekkel küzdenek, ezért tudásukat biztos alapokra szeretnék helyezni.

1 napos tanfolyamunk gyakorlati része a szemöldök arcformához tökéletesen illeszkedő, precíz, szimmetrikus előrajzolása az aranymetszés szabályait követve szemöldök aránymérő eszközzel, valamint 10 különböző szálrendezéssel microblading szemöldökszálak pigmentálásának elsajátítása. Tanulóink munkáikat először a legmodernebb segédeszközökön, majd élő modellen készítik el.

Az elméleti részben kiemelt hangsúlyt fektetünk a haladó microblading technika mindenre kiterjedő elméleti hátterének átadására, a természetes szemöldök száldiagnosztizálására és a hozzájuk kapcsolódó szálrendezési ismeretek átadására.

Ezen elméleti és gyakorlati tudás megszerzése biztos és szilárd alapot jelent a jövőben a ráépülő, haladó technikák elsajátításához, mint a Microblade III, Microshading tanfolyamok.

1 napos tanfolyamunk alatt az elméleti-gyakorlati fázisok párhuzamosan, egymásra ráépülve történnek, mert meggyőződésünk, hogy tanulóink a tudás-tapasztalat egyensúlyának birtokában tudják a legszebb sminktetoválásokat készíteni.

Extra szolgáltatás tanulóinknak a marketing és fotózási, videózási ismeretek.

Tanfolyamunkra modellt szükséges hoznod, amennyiben nem tudsz modellt hozni, kérjük jelezd, igyekszünk ebben segíteni! A gyakorláshoz minden eszközt, felszerelést mi biztosítunk számodra.

Tanfolyamunkhoz az elméleti anyagot tartalmazó Tudásbázist adjuk, a tanfolyam végén névre szóló tanúsítványt állítunk ki.

Kiscsoportos képzéseink maximum 4 fővel indulnak.

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

PERMANENT SYSTEM TANFOLYAMI RENDSZER ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖK:

 • Intenzív oktatás – 1-2-3-4 napos – tartalmas kurzusok Miért is fecsérelnél el több időt, ha ugyanazt, vagy még több hasznos tudást célirányosan ennyi idő alatt is tökéletesen elsajátíthatsz, nem kell kivonnod magad hosszú időre a munkából és kurzus után már végezheted is az adott sminktetoválást, hogy minél előbb megtérüljön a tanfolyami befektetés,
 • Képzéseink kiemelten gyakorlati súlypontúak - tekintettel arra, hogy a sminktetoválás egy gyakorlati szakma, a siker számos összetevője a tökéletes felrajzolás, kéztartás, pigment használat stb. begyakorlottságán, rutinján múlik,
 • Legkorszerűbb tudást oktatjuk, az újdonságokat elsők között elsajátítva hosszasan teszteljük és csak a kiforrott technikát adjuk megalapozottan tovább tanulóinknak,
 • Cégünk oktatói által nagyon alaposan, részletesen kidolgozott, számos képillusztrációval ellátott színvonalas tankönyvet biztosítunk más cégektől eltérően, melyet a későbbiekben visszalapozva hasznos segítségként szolgálnak végzett tanulóinknak is,
 • Kipróbálhatod elsőként a legtöbb esetben világújdonságnak számító és egyedülállóan széles választékú sminktetováló készülékeinket, pigmentjeinket, kiegészítő termékeinket,
 • Oktatóink által összeállított, azonnal hasznosítható kezdőkészletet tartalmaznak a tanfolyami csomagjaink, pontosan azt, ami a munkához szükséges,
 • Kis létszámú csoportok - így az oktató maximális figyelemmel tudja követni fejlődésedet és korrigálni az esetlegesen felmerülő nehézségeket, hibákat, sőt egyszemélyes exkluzív képzésekre is lehetőséged van jelentkezni,
 • Kedvező árfekvésű tanfolyamok – ne dönts mielőtt más cégek tanfolyami árait és azok tartalmát nem tanulmányoztad. Cégünk árképzési politikája itt is érvényesül, a tudást szeretnénk nem csak néhány kiválasztottnak, hanem széles körben elérhetővé tenni!
 • Gyönyörű környezetben, tökéletesen felszerelt, minden kényelmet kielégítő elméleti és gyakorlati oktatótermekben, a legmodernebb oktatási segédanyagok használatával gyakorolhatsz.
 • Rugalmas időpont választás – cégünknél minden nap indulnak tanfolyamok, Te a saját időbeosztásod szerint választhatsz a még szabad időpontjaink közül.

MICROBLADING II. TANFOLYAM MENETE

 • Aranymetszés szabálya
 • Aranymetszés szabály alkalmazása a szemöldök tervezése során
 • A természetes szemöldök szálfelépítésének sokszínűsége
 • Természetes szálfelépítés diagnosztikája
 • Szálfelépítés tervezések
 • 10 különböző szálfelépítés bemutatása

Microblading szemöldök tetoválás gyakorló fejen

 • Higiénikus munkaterület felállítása
 • Szemöldök előrajzolása aranymetszés szabálya alapján, szemöldök aránymérő eszközzel
 • Microblading penek használata
 • Ajánlott bladek használata
 • Alkalmazott kéztartás, beesési szög és nyomaték demonstrálása
 • Microblading szálrendezési minták gyakorlása
 • Hasznos tippek a könnyű és precíz munkavégzés érdekében
 • Felmerülő problémák megbeszélése

Ebéd szünet

Microblading szemöldök tetoválás elkészítése élő modellen

Teljes munkafolyamat protokoll bemutatása és gyakorlása. Tanfolyamunkra modellt szükséges hoznod, amennyiben nem tudsz modellt hozni, kérjük jelezd, próbálunk ebben segíteni! Modell hiányában gyakorlófejen végezzük a beavatkozást.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/0027475

Oktatónk

           

*Bővebb információért kattints a képre!

Tanfolyamunk nem ad államilag elismert szakképesítést és nem jogosít fel vállalkozás indítására.  A kiállított tanúsítvány csak a tanfolyam elvégzését igazolja.  Vállalkozás indítása előtt informálódj a szakmákhoz, illetve szakképesítésekhez szükséges államilag elismert iskolai képzésekről. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.