Műszempilla Multi D/Volume tanfolyam VIP

  • Műszempilla Multi D/Volume tanfolyam VIP
  • Gyártó: Medical Beauty
  • Cikkszám: TA Műszempilla Multi D/Volume tanfolyam VIP
Raktáron
  • 59 990 Ft

  • Nettó ár: 47 236 Ft

1 napos tanfolyam VIP (1 személyes), mely során elsajátítod a Volume technikát, és betekintést nyersz a Multi D műszempillák világába is. A tanfolyamon elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a képzésre jelentkezők. A délelőtt folyamán elmélettel foglalkozunk, ezután következik egy gyakorlati rész, mely során gyakoroljuk, modellezzük a Volume technikát hagyományos Volume pillákkal, illetve Tiara és Wave Multi D ultrakönnyített műszempilláinkkal is. A délután folyamán pedig élő modellen gyakorolnak a tanulóink. Volume teljes szempillasort épít mindenki saját modellen hagyományos Volume vagy Tiara pillákkal egyénileg választhatóan. A tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Fontos! A tanfolyam elvégzésének előfeltétele az 1D alap technika ismerete.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást tehát eszközöket, műszempillákat mi biztosítunk a tanfolyamokon.

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

Amennyiben felkelti érdeklődésedet az elméleti oktatás során megismert Multi D szempilláink közül a Wave, (Wave és Tiara amely kizárólag nálunk elérhető) egy úgynevezett Multi D szempillaépítés gyakorlat orientált képzésen tudsz részt venni a következő alkalommal, mely 4 órát vesz igénybe ennek összege 14.990 Ft/fő és előfeltétele a Volume technika ismerete, mert nagy rutint igényel a Wave szempillák felhelyezése.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, műszempilla, Multi D, duplázó, VIP

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*