Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?
Perma Blend Luxe Shading Solution Thick pigment sűrítő 15ml
7.490 Ft
2.990 Ft
60%
Az akció időtartama: 2024. 06. 01. - 2024. 06. 30.
Menny.:db

Perma Blend Luxe Shading Solution Thick pigment sűrítő 15ml

7.490 Ft
2.990 Ft
60%
Az akció időtartama: 2024. 06. 01. - 2024. 06. 30.
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 84 db azonnal átvehető, szállítható
Szigetszentmiklós: 5 db azonnal átvehető, szállítható
Várható szállítás: 2024. június 25.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 60
Szállítási díjaink minden költséget tartalmaznak :
INGYENES 25.000 Ft kosárérték felett!
Csomagautomata:
GLS, Posta, Alzabox
Csomagpont:
GLS, MOL, OMV, Coop, Packeta
Házhozszállítás:
POSTA, Expressz One

990 Ft

990 Ft

990 Ft

Házhozszállítás: GLS
2.490 Ft
Fizetési lehetőségek:


Készpénz
Utánvét
Bankkártya
Simplepay
Barion

Videók

Leírás

A Perma Blend Luxe Shading Solution Thick a pigmentek sűrítésére szolgáló folyadék. Egy híg oldatról van szó, ami látszatra hígít, ugyanakkor sűrítésről beszélhetünk, mivel elsődleges célként jelentősen növeli a pigmentek tapadását a pengéhez. Tehát egyszerre beszélhetünk sűrítésről és hígításról is, de mi inkább a hígítás kifejezést használjuk az alábbiakban.

Kifejezetten a kézi technikával, microbladinggel, microshadinggel dolgozó szakembereknek fejlesztették ki, de kis mennyiségben gépi technikához is kiválóan alkalmazható hígításra.

Shading Solution Thick nagy mennyiségben tartalmaz glicerint.

Miért sűrűsít, amikor látszatra hígítjuk a glicerinnel?

A Perma Blend pigmentek a világpiacon található pigmenteknél általában több pigmentet tartalmaznak és kevés glicerint, ezért is tartoznak a hígabb pigmentek kategóriába. A sűrű pigmentek sűrűségét köztudottan a sok glicerin okozza. Microblading esetében a magasabb glicerin tartalom segíti a pigmentek pengéhez történő tapadását, ami ezért enyhén sűríti a pigmentet, miközben azt tapasztaljuk, hogy a pigment konzisztencia csökken, azaz hígabbá válik.

Tehát alkalmas a pigment telítettségének hígítására és/vagy pigment sűrítésére kézi microblading-hez.

Minden az adagoláson múlik. Pár csepp gondos elkeverésével pigment telítettségének hígítását, míg több csepp a Perma Blend pigmentek sűrűsítésére, a tapadás jelentős növelésére microblading-hez! Nagyobb mennyiség adagolása esetén világosabb, lágyabb hatás érhető el, mely ideális árnyékoló technikákhoz!  

A gépi árnyékoláshoz nem szükséges hígítani a pigmentet, mivel a telítettség szintje a mélységgel, sebességgel, lökethosszal és a tű konfigurációjával szabályozható, de alkalmazhatjuk hígításra 20%-50%-os arányban.
A kézi sminktetováló technikák esetében a nyomás erejével, blade sebességével a profik esetenként kihagyhatják a Shading Solution Thick oldat alkalmazását, de így sokkal könnyebb hibázni és bizonyos területeken túl sok vagy túl kevés szín maradhat. A hígított pigment használatával egyenletesebb, zökkenőmentesebb eredményt érhet el, anélkül, hogy túltelítené a színt.

A pigment hígításának általános alapszabálya az, hogy a pigmentet legalább 20-50%-kal hígítsa fel a Shading Solution Thick oldattal a microblading, és 50-80%-kal a microshading megkezdéséhez. 
Ez sok esetben azt jelenti, hogy a keverék jelentős része árnyékoló oldat lesz, nem pigment. Ez a 30–80%-os szabály a felhasznált pigment mennyiségétől, koncentrációjától és a kupak méretétől függően változik. Mindenképpen pigmentkeverővel keverje össze. Javasoljuk, hogy a pigmentet magasabb százalékban hígítsa, hogy a kívánt eredményt elérje. A magas hígítás különösen akkor szükséges, ha a szemöldök végénél dolgozik, ahol a bőr a legvékonyabb. 

Miért ne használj desztillált vizet tartalmazó pigment hígítót?

Desztillált víz alapú higító a nagy glicerin tartalmú pigmentekhez javasolt.

Shading Solution Thick oldat biztosítja, hogy a keverékben a pigment lebegő struktúrában, megfelelően hígított maradjon, és ami nagyon fontos, megakadályozza, hogy a pigment kiváljon a hígítófolyadékból munka közben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A profik választása a termékedhez

Perma Blend Luxe Hot Pink pigment 15ml

20.000 Ft
31 db azonnal átvehető, szállítható

Perma Blend Luxe Mahogany pigment 15ml

20.000 Ft
25 db azonnal átvehető, szállítható

Perma Blend Luxe Onyx pigment 15ml

20.000 Ft 15.990 Ft
11 db azonnal átvehető, szállítható

Perma Blend Luxe Fig pigment 15ml

20.000 Ft
32 db azonnal átvehető, szállítható