Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

Miért válaszd a Perma Blend pigmenteket?

Miért válaszd a Perma Blend pigmenteket?

A Perma Blend termékek művészi alkotások készítésére születtek. A pigmentek maximálisan telítettek és gyönyörű élénk színeket kínálnak a sminktetováló szakembereknek. Színváltozás nélkül gyógyulnak és szabadon keverhetők egymással. Élvezd te is a tartós, tanúsított, vegán pigmenteket, amelyeket több mint 30 éves tapasztalatunk támogat!

A Perma Blend márka 2014-ben jött létre, de az anyacéget, a Wold Famous Tattoo Ink-et már 40 éve alapították Amerikában. A Perma Blend azáltal tudott kiemelkedni vetélytársai közül, hogy odafigyelt a sminktetováló szakemberek igényeire és velük együtt fejlesztette ki és tökéletesítette termékeit. Mára számos világhírű művész nemcsak használja pigmentjeiket, de a céggel közösen gyártják, dolgozzák ki a saját nevükkel fémjelzett közkedvelt pigment kollekcióikat. Egyedülállóan több, mint 100 színével és közel 20 kollekciójával a Perma Blend abszolút vezető szerepet tölt be a sminktetováló pigmentek piacán.

Kiteljesedés élménye a sminktetoválásban. A Perma Blend más, mint a többi pigment!

Maximális pigment telítettség

A Perma Blend pigmentek kivételesen telítettek, a festékekbe annyi pigment részecskét sűrítenek bele, amennyit csak lehetséges, ahhoz, hogy a folyékonyak tudjanak maradni, ezáltal a lehető legmagasabb a pigment színezék tartalmuk. Munkáink során ennek köszönhetően tudunk vele olyan gyorsan nagy fedőképességet és szinte 100%-os gyógyulási eredményt elérni.

Hosszú távú színmegtartás

A Perma Blend pigment színek tartósak és idővel az eredeti színek csak világosodnak, elhalványulnak, de soha nem színeződnek el, nem lesznek szürkék, narancsosak vagy pirosak. Mindez annak köszönhető, hogy a cég csak a legmagasabb minőségű pigment alapanyagokat használja és az egyes pigmentek fényállósági mutatója - vagyis a fénnyel szembeni ellenálló képessége- a lehető legmagasabb és a legkiegyensúlyozottabb. A kiegyensúlyozott fényállóság a garancia arra, hogy a színek idővel csak világosodnak, de nem módosulnak. Garancia erre a 7 év szakmai tapasztalat a világ számos sminktetováló művészétől!

Milliónyi színárnyalat

A Perma Blend márka egyedülálló módon több, mint 100 különböző pigmentszínnel rendelkezik és folyamatosan bővíti színskáláját a sminktetováló szakemberek igényeinek megfelelően. Híres művészek saját márkajelű kollekcióiban további egyedi színeket találhatunk. Legyen szó szemöldök-, szemhéj- vagy száj tetováló színről, minden igényt kielégít. Minden vendégednek Fitzpatrick 1-6-ig garantáltan megtalálod az ideális pigmentet. Számos csodálatos pigment szín közül tudunk választani, mondhatni, a „bőség zavarában” érezhetjük magunkat.

Tökéletes állag

A Perma Blend pigmenteket a kémikusok úgy tervezték, hogy gépi és microblade technikákhoz egyaránt tökéletesek legyenek. Ezen felül kifejezetten gépi technikához fejlesztették az EvenFlo márkát, ami egy picit folyékonyabb, mint a többi Perma Blend pigment. A microblading, kézi technikához pedig Tina Davis-szel együttműködve alkották meg a Tina Davis sorozatot, amely egy picit sűrűbb állagú. Bármelyik Perma Blend pigmentet használjuk is, ha túl sűrűnek érezzük, használjunk hozzá speciális pigment hígítót, ha pedig túl hígnak találnánk, sűrűsítő készítmény hozzáadásával sűrűbbé tudjuk tenni.

Maximális biztonság

A Perma Blend pigmentek abszolút biztonságosak, összetételüket mindig az adott jogszabályok alapján változtatják. A pigmentek ISO 13485 minősítést kaptak, ami azt jelenti, hogy megfelel az orvosi termékek gyártási kritériumainak.

  • A gyártás során nem használnak nehézfémeket, pl. nikkelt.
  • Nem végeznek állatkísérleteket.
  • A termékek vegánok, vagyis részben sem tartalmaznak állati összetevőket.
  • A pigmentek gamma sterilizáltak.

A pigmentek eltarthatósága felbontás nélkül 3 év, felbontást követően 1 év.

 

Világhírű sminktetoválók kedvence

Íme néhány idézet azoktól a világhírű sminktetováló művészektől, akik már évek óta a Perma Blend Luxe pigmentjeit használják és elkötelezett híveivé váltak a vállalat termékeinek:

  • Ylenia Cammareri - "Amióta elkezdtem használni a Perma Blend-et, a munkáim látványosan magasabb minőséget képviselnek! Soha nem találkoztam olyan stabil és ragyogó pigmentekkel, mint a Perma Blend! Széles színválasztékkal rendelkeznek, ráadásul bármilyen tónusú és típusú vendégen használhatók! Nagyon könnyű dolgozni velük. Véleményem szerint a Perma Blend pigmentek a legjobbak, melyeket a 12 éves szakmai múltam során használtam."
  • Nhung Phan - "Több év tapasztalattal rendelkezem a Perma Blend pigmentek használatában. A Perma Blend különböző színváltozatok és árnyalatok széles választékával rendelkezik, mindemellett kiváló színmegtartást nyújt, és megfelelő minden bőrtípusú vendégnek."
  • Roxana Mussina - "Öt éve ismerkedtem meg a Perma Blend pigmentekkel, és a mai napig örömömre szolgál, hogy ezzel a márkával dolgozhatok. Az a tény, hogy a szépségipar és a sminktetoválás területén dolgozó a szakemberek folyamatos innovációkkal állnak elő - a kongresszusokon és bajnokságokban való részvétel - valamint a különböző országokból érkező előadókkal való találkozás és konzultáció motiválta és inspirálta, hogy különböző márkákat próbáljak ki. Az évek során végül mégis rájöttem, hogy bármit is próbáltam, mindig visszatértem az eddig legjobban bevált Perma Blend termékekhez."
  • Inga Babitskaya - "Számomra a megtiszteltetés, hogy megoszthatom a sminktetoválás iránti szenvedélyemet az ügyfelekkel és a hallgatókkal."
  • Kristina Melnicenco - "Azoknak, akik már használják @starline.pigments termékeit, pontosan tudják, hogy milyen csodálatosak, milyen szépen gyógyulnak, és hogy rendkívül könnyű velük dolgozni. Ezeket a pigmentkészleteket kifejezetten szemkontúr technikák kivitelezésére hozták létre. A Rich Brown az egyik kedvenc színem, mert elképesztően sötét és intenzív hatású, mégis természetes hatást kelt."
  • Kay Mac Dobson - "Amikor a Perma Blend termékek használatával kapcsolatos tapasztalatairól kérdezték, Kay azt mondta, hogy a pigmentek szakmai áttörést jelentettek a számára, mivel a Perma Blend pigmentekkel hosszan tartó eredményeket ér el, melyek minimális korrekciót igényelnek."
Tartalomhoz tartozó címkék: Sminktetoválás