Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36  1/8089911   |    info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!

Rólunk

Filozófia és stratégia

1991-ben alapítottuk cégünket. Mára több kozmetikai szakágban piacvezető szerepet töltünk be hazánkban és több európai országban. Sikereink nagy részben  a gondosan megválogatott közvetlen gyári beszerzésnek köszönhetők. Ez biztosítja a kedvező árakat, ezáltal a gyors kitermelhetőséget és magas profitot. Vásárlóink, akik kitüntettek minket bizalmukkal, hatékony, rövid távon már profitot termelő új technológiákat vezethettek be konkurenseiket megelőzve. 

Társaságunk filozófiájának középpontjában a nők szolgálatában folyamatosan fejlődő kozmetika tudománya áll. Vállalkozásunk célja megbízható, hatékony ugyanakkor megfizethető orvos-kozmetikai innovációk közép-európai piacra való bevezetése.

Az esztétika területén szerzett több, mint 30 éves szakmai tapasztalat kiváló táptalaját képezi jövőbeli törekvéseinknek, melyekkel még hatékonyabb technológiákat, még jobb minőséget és még kedvezőbb árú termékeket szeretnénk a magyar kozmetikusoknak bemutatni. Céljainkat segítik saját fejlesztéseink, saját márkáink, de legfőképpen munkatársaink szakmai tapasztalata segíti.

Stratégiailag több nagy múltú kozmetikai gépeket, termékeket gyártó céggel működünk együtt. Nemzetközi gondolkodásunk végett nyitottak vagyunk konkurenseinkkel hosszú távon együttműködni. 

 

Partnereink elégedettségének kulcsa

A kozmetikai piacon elért sikereink titka egyrészt kiváló minőségű termékeinkben, másrészt magas szintű szakmai hátterünkben rejlik. Orvos-kozmetikai gépparkunk és termékeink értékesítése során kiemelt hangsúlyt fektetünk társaságunk és vásárlóink közötti interaktív kommunikációra, könnyen elérhető online megjelenésre, tanfolyamok és workshopok szervezésére és viszonteladói hálózatunk építésére.

Magas profit, mely a kedvező árnak köszönhető, mivel a termékek közvetlenül a gyártótól érkeznek hozzád. Ha bármely kétséged támadna egy bizonyos innováció használatával vagy piacképességével kapcsolatosan, szakmailag felkészült háttér csapatunk támogatására mindig számíthat.

 

Innovatív bemutatótermünk

Budapestii és Szigetszentmiklósi üzletünkben magasan képzett kozmetikusaink (többek között: szakkozmetikus, mesterkozmetikus, egészségügyi szakkozmetikus és kozmetikus tanár) végzi a külföldi piacokon megjelenő legfrissebb innovációk hosszas tesztelését és kiértékelését. Egy-egy termék esetében csakis a megfelelő eredmények elérése után gondolkodunk el a termék forgalmazásában, természetesen csak abban az esetben, ha ez a minőség egy közép-európai viszonylatban is megfizethető árral párosul.

 

Világszínvonaló tanfolyami rendszerünk

Tanár végzettségű kolléganőink 30 év tapasztalattal, gyakorlott oktatóként magas szintű elméleti és gyakorlati tudásban részesítik a tanulni vágyókat. Úgy gondoljuk, akkor leszel és leszünk elégedettek, ha az elvégzett tanfolyamon tanultakat profitra tudod váltani, hiszen csak akkor leszenk elégedett vendégeid, miáltal több terméket fogsz vásárolni, tehát kölcsönösen jól járunk. Tanfolyami rendszerünk az alaptanfolyamoktól a legmagasabb szintig minden igényt kielégít.

 

Wellness Kozmetika | Innovatív szépségszalonunk

Budapesti üzletünkben lehetőséged bármely technológia kipróbálására, szakavatott tanár kollégáink segítségével.

 

Cégünk nagykereskedésként működik, ezért kizárólag szépségipari vagy orvosi végzettséggel rendelkező vevőket szolgálunk ki! Megértésüket köszönjük!