Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pigment

Kiemelkedő minőségű szemöldök, szem, száj, korrekciós, fejbőr és areaola pigmentek egyedülállóan széles választékát kínáljuk neked. A pigmenteket két világszerte ismert gyárból importáljuk. Az ECURI Hollandia már a nyolcvanas évek eleje óta jár élen az európai sminktetováló pigment fejlesztésben. A PERMA BLEND USA mellett többek között a több, a mint 50 év gyártási tapasztalat és a számos nemzetközi elismerés szól. Egy hazai márkát is képviselünk, a GAMP pigmentet, ami egy viszonylag új brand, de már most hatalmas népszerűségnek örvend. Mindhárom gyártó pigmentjei megfelelnek a legújabb szabályozásnak, így biztonsággal használhatod a szalonodban.

Bármelyik mellett is döntesz felelős sminktetoválóként, nyugodt lehetsz, hogy a legjobb anyaggal dolgozol! Ez pedig elégedett és visszatérő vendégeket garantál neked.

Termék szűrés

information_markGyártó
Ár
-
Rendezés:
Minden szakember a legtökéletesebb sminktetováló pigmentet keresi. Szakembereink is így tesznek, melynek eredményeképp a korszerű és hatékony ECURI és PERMA BLEND egyedülállóan széles pigment válaztékából választhatsz.