Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36  1/8089911   |    info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!

Perma Blend

A Perma Blend pigmentek magas minőségű pigmentek. A korrekciós és aerola pigmentek kiválóan alkalmazhatók bőr, heg korrekciós vagy mellbimbó rekonstrukciós orvosi mikropigmentációra. A korrekciós pigmentek között találsz narancssárga, sárga és zöld pigmenteket, amelyek segítségével az elszíneződött sminktetoválásokat tudod javítani vagy egy-egy árnyalatot tudsz velük módosítani. Az ideális pigment molekulaméretnek köszönhetően tartósak a színek és egyenletesen kopnak ki a bőrből. Ráadásul az első kezelést követően csak minimális korrekcióra van szükség.

A Perma Blend pigmenteket az USA-ban gyártják. A legszigorúbb szabályozásoknak is megfelelnek!

Gyönyörű és tartós színek. A pigmentek keverhetők egymással. Minden technikához használható: kézi, gépi, satír, kontúr, púderes, ombre, stb. Neves PMU szakemberek közreműködésével készültek. Német CTL labor által megerősített és jóváhagyott magas minőség. Állatokon nem tesztelt, vegán, steril összetételű pigmentek, így minden bőrtípusú vendég számára a legnagyobb biztonsággal használható.

Rendezés: