Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36  1/8089911   |    info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!

Perma Blend

A Perma Blend Scalp pigmentek alkalmasak a borotválthatást keltő szőrtüsző imitáló és a hajsűrítő technikákhoz egyaránt.  Garantáltan megtalálod azt a színárnyalatot, amire neked és vendégednek szüksége van. Mindketten elégedettek lesztek, mivel a pigmentek megfelelő moluekulaméretének köszönhetően, nagyon tartósak  és az első kezelést követően csupán minimális korrekcióra lesz szükség. Ráadásul minden kellemetlenség nélkül szépen egyenletesen kopnak ki a fejbőrből. 

A Perma Blend pigmenteket az USA-ban gyártják, megfelelnek az amerikai, kanadai és az EU-s legszigorúbb szabályozásoknak is! Élénk és tartós színek. Kiválóan keverhetők egymással. Minden technikához használható: kézi, gépi, satír, kontúr, púderes, ombre, stb. Híres sminktetováló szakemberek segítségével fejlesztették ki a Perma Blend pigmenteket. Német CTL labor által tesztelt és jóváhagyott magas minőség. Állatokon nem tesztelt, vegán, steril összetételű pigmentek, így minden bőrtípusú vendég számára a legnagyobb biztonsággal használható. 

Világszerte elismert és keresett sminktetováló pigmentek kedvező áron.