Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Perma Blend

Tökéletes minőségű pigmentet keresel elérhető áron? Nálunk megtaláltad! Válaszd a Perma Blend pigmenteket, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni! Tartós minőségű, élénk színeivel játék a munka.

A Perma Blend széles skálán kínál színeket sminktetováló szakembereknek, így biztosan megtalálod a tökéletes árnyalatot. Az ideális pigmentek molekula méretüknek köszönhetően tartósak, fontos, hogy a színek és egyenletesen kopnak ki a bőrből, így megelőzheted, hogy a bőr foltos legyen. További előnye, hogy az első kezelést követően csak minimális korrekció szükséges, tehát időt is nyersz a Perma Blend termékeivel. A pigmentek szabadon keverhetők egymással a tökéletes árnyalat elérése érdekében és minden népszerű sminktetováló technikához alkalmazhatóak. Bátran használhatod kézi, gépi, satír, kontúr, púderes vagy ombre tetoválások során is!

Az amerikai Perma Blend cég korszerű pigmentjei a legszigorúbb minőségi követelményeknek és szabályozásoknak is megfelelnek; gyártásuk számos neves PMU szakember aktív részvételével zajlik, a magas minőségű termékek tesztelését és minősítését a német CTL labor szigorú követelményrendszer mellett végzi.

A Perma Blend termékei vegán, steril összetételű sminktetováló pigmentek, így minden bőrtípusú vendégen nagy biztonsággal használhatod! Állatvédőként és -barátként fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a gyár a tesztek során állatkísérleteket nem végez.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:
Perma Blend a tökéletes választás!