Fixáló száj 10ml

  • Fixáló száj 10ml
  • Gyártó: Ecuri
  • Cikkszám: ES Fixing Agent Lip 10ml
Raktáron
  • 15 600 Ft

  • Nettó ár: 12 283 Ft

2in1- A termék kettős hatásával jelentősen megnöveli a pigment beépülését a bőrbe, csökkenti a pigment veszteséget a gyógyulás folyamán, ezért tartósabb, és egyenletesebb pigmentációt tudunk elérni a használatával az ajaktetoválások során.

A Fixing Agent Lips egy pigment fixáló, amely mint egy katalizátor, 10-15 per alatt kikristályosítja az egyébként folyékony pigmentet, amely ezáltal stabil és ellenálló állapotba kerül az immunrendszer lebontó folyamataival szemben.

Normál esetben ez a folyamat 1-2 napig eltartana, mely idő alatt a pigment rendkívül sérülékeny a külső-és belső hatásokkal szemben, melynek következtében jelentős mennyiségű pigmentveszteségre számíthatunk, különösen ajaktetoválások során.

A termék másik hatása, hogy segíti a seb bezáródását, összehúzza a sebet, mint egy ragasztó, megakadályozza vér-és szövetnedv szivárgást, tökéletesen megakadályozva ezzel a pigment szövetnedvekkel kifelé történő áramlását.

A termék enyhén színezett.

Használat:

A tetoválás befejeztével 1-2 csepp Fxing Agent Lips terméket enyhén dörzsölje be az ajkakba egyszer használatos szálmentes applikátor segítségével, hagyja rajta néhány percig, majd száraz törlőkendő segítségével enyhén itassa le a felesleget.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: pigment, sminktetoválás, ecuri, fixáló

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*