3D Hibrid Szemöldök Tetováló Tanfolyam VIP

  • 3D Hibrid Szemöldök Tetováló Tanfolyam VIP
Raktáron
  • 129 990 Ft

  • Nettó ár: 102 354 Ft

Privát, egyfős tanfolyam, ahol csak te számítasz! VIP tanfolyamaink célja, hogy Te elsajátítsd ezt a technikát, oktatónk kizárólag Rád koncentrál! 

Hajszálvékony szálazás, por hatású satírozás és a fény-árnyék hatás realisztikus összjátéka. Ez a módszer egyesíti magában a gépi és a kézi technika előnyeit, kombinálási lehetőségeit. Az egyéni száldiagnosztika és a szálirány tervezés teszi az eredetihez megtévesztésig hasonlóvá az ezzel a technikával elkészített szemöldököt! Szükséges a gépi szálas, illetve púderes és a microblade szálas technika ismerete. Azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik még bizonytalanok a gépi szálazásban, de mégis valami újat, látványosat, vendégcsalogatót szeretnének adni vendégeiknek!

1 napos tanfolyam, mely során délelőtt elmélettel foglalkozunk, ezután következik az ebéd és délután pedig élő modellen gyakorolnak a tanulóink. Mindenki saját modellen dolgozik!

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást, eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.

Itt a webáruházunkban meg tudod vásárolni ezt a tanfolyamot és mi felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Kérjük, minden esetben írj a rendelésedhez telefonszámot és email címet!

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!


Oktatóink

           

*Bővebb információért kattints a képekre!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, VIP, szemöldök, tetoválás, hibrid, 3D

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*