3D Száj Tetováló Tanfolyam VIP

  • 3D Száj Tetováló Tanfolyam VIP
Raktáron
  • 129 990 Ft

  • Nettó ár: 102 354 Ft

Privát, egyfős tanfolyam, ahol csak te számítasz! VIP tanfolyamaink célja, hogy Te elsajátítsd ezt a technikát, oktatónk kizárólag Rád koncentrál! 

Térhatású ajakszobrászat a különböző technikák és pigmentek kombinációjával! A legújabb, élvonalbeli eljárás, különleges, kimagasló minőséget képviselő technika. A 3D hatás optikai illúzióját érjük el, vizuálisan kiemeli, teltebbé teszi az ajkakat, speciális színhasználatának és festékbejuttatási technikájának köszönhetően. Azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik egy különleges, kimagasló minőséget képviselő, élvonalbeli eljárással szeretnék újra felkelteni vendégeik érdeklődését a szájpigmentálások iránt.

1 napos tanfolyam, mely során délelőtt elmélettel foglalkozunk, ezután következik az ebéd és délután pedig élő modellen gyakorolnak a tanulóink. Mindenki saját modellen dolgozik!

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást, eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.

Itt a webáruházunkban meg tudod vásárolni ezt a tanfolyamot és mi felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Kérjük, minden esetben írj a rendelésedhez telefonszámot és email címet!

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

Oktatóink

           

*Bővebb információért kattints a képekre!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, VIP, száj, tetoválás, 3D

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*