Ecuri MHP Fejbőr Pigmentáló Tanfolyam

  • Ecuri MHP Fejbőr Pigmentáló Tanfolyam
  • Gyártó: Medical Beauty
  • Cikkszám: TA PS Ecuri MHP Fejbőr Pigmentáló
Raktáron
  • 99 990 Ft

  • Nettó ár: 78 732 Ft

Válaszd ki a neked megfelelőt


Egy nem sebészeti beavatkozás, a hiányzó láncszem a kopaszodás elleni kezelések és a hajbeültetés között, férfiak és nők számára egyaránt. A nagy múltú Ecuri Cosmetics cég tulajdonosa, Alec Kurucz által kifejlesztett Micro Hair Pigmentation (MHP) technológia jelenleg az egyik legjobb a világon, a lehető legtökéletesebb eredményt adó fejbőr pigmentációs kezelés. Alec Kurucz módszerét a világon számos sztár sminktetováló szakember alkalmazza! Kiváló megoldás mindenki számára, akik kopaszodással küzdenek. Ez a módszer a kopaszodás bármely stádiumában (legyen szó részleges, vagy teljes kopaszodásról) képes optikailag dús “frizura”, látványt nyújtani.
Ajánljuk a képzést mindazoknak, akik valami újra vágynak, valami különlegeset szeretnének kínálni az esztétikai pigmentálások mellett a vendégeiknek. Segíteni szeretnének a hajhullással küzdő, ritkuló hajú, esetleg már kopasz vendégeknek.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon. 2 napos tanfolyam.

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Maximum 4 fős tanfolyamokat indítunk.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

Oktatóink

           

*Bővebb információért kattints a képekre!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, kiscsoportos, fejbőr pigmentáló, tetoválás

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*