Ecuri MHP Fejbőr Pigmentáló Tanfolyam VIP

  • Ecuri MHP Fejbőr Pigmentáló Tanfolyam VIP
  • Gyártó: Medical Beauty
  • Cikkszám: TA PS Ecuri MHP Fejbőr Pigmentáló VIP
Raktáron
  • 199 990 Ft

  • Nettó ár: 157 472 Ft

Privát, egyfős tanfolyam, ahol csak te számítasz! VIP tanfolyamaink célja, hogy Te elsajátítsd ezt a technikát, oktatónk kizárólag Rád koncentrál! 

Egy nem sebészeti beavatkozás, a hiányzó láncszem a kopaszodás elleni kezelések és a hajbeültetés között, férfiak és nők számára egyaránt. A nagy múltú Ecuri Cosmetics cég tulajdonosa, Alec Kurucz által kifejlesztett Micro Hair Pigmentation (MHP) technológia jelenleg az egyik legjobb a világon, a lehető legtökéletesebb eredményt adó fejbőr pigmentációs kezelés. Alec Kurucz módszerét a világon számos sztár sminktetováló szakember alkalmazza! Kiváló megoldás mindenki számára, akik kopaszodással küzdenek. Ez a módszer a kopaszodás bármely stádiumában (legyen szó részleges, vagy teljes kopaszodásról) képes optikailag dús “frizura”, látványt nyújtani.
Ajánljuk a képzést mindazoknak, akik valami újra vágynak, valami különlegeset szeretnének kínálni az esztétikai pigmentálások mellett a vendégeiknek. Segíteni szeretnének a hajhullással küzdő, ritkuló hajú, esetleg már kopasz vendégeknek.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon. 2 napos tanfolyam.

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást, eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.

Itt a webáruházunkban meg tudod vásárolni ezt a tanfolyamot és mi felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Kérjük, minden esetben írj a rendelésedhez telefonszámot és email címet!

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

Oktatóink

           

*Bővebb információért kattints a képekre!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, VIP, fejbőr pigmentáló, tetoválás

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*