Haladó Szemhéj Tetováló Tanfolyam - Magic Eyes VIP

  • Haladó Szemhéj Tetováló Tanfolyam - Magic Eyes VIP
  • Gyártó: Medical Beauty
  • Cikkszám: TA PS Haladó Szem Magic Eyes VIP
Raktáron
  • 129 990 Ft

  • Nettó ár: 102 354 Ft

Privát, egyfős tanfolyam, ahol csak te számítasz! VIP tanfolyamaink célja, hogy Te elsajátítsd ezt a technikát, oktatónk kizárólag Rád koncentrál! 

Sminkhatású szemhéj satír Magic Eyes. Több színnel készülő, csábító szemhéj pigmentálás MAGIC EYES technikával a hagyományos feketét felváltja a színek kavalkádja, a vonalhatást a satírozás, gyönyörűen kiemelhető a szemszín és különlegessé tehető a szemsmink. A Magic Eyes technika lehetőséget kínál, hogy a pigmentekkel vízszintes és függőleges színátmenetet képezzünk, hogy a színek szépen egymásba simuljanak. Egy színen belül pedig több árnyalatot is létrehozhatunk. A szín éleinek a fokozatos elsimításával egyszerre lesz a pigmentálás drámai, de mégis lágy. Ez a technika árnyalatokban gazdag, egyszerre erős, de mégis finom.

1 napos tanfolyam, mely során délelőtt elmélettel foglalkozunk, ezután következik az ebéd és délután pedig élő modellen gyakorolnak a tanulóink. Mindenki saját modellen dolgozik!

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást, eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.

Itt a webáruházunkban meg tudod vásárolni ezt a tanfolyamot és mi felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Kérjük, minden esetben írj a rendelésedhez telefonszámot és email címet!

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

Oktatóink

           

*Bővebb információért kattints a képekre!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, VIP, szem, tetoválás, magic eyes

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*