3D Ultrarealista Fluffy Szemöldök Tetováló Tanfolyam VIP

  • 3D Ultrarealista Fluffy Szemöldök Tetováló Tanfolyam VIP
  • Gyártó: Medical Beauty
  • Cikkszám: TA PS Ultrarealista Fluffy Szemöldök VIP
Raktáron
  • 129 990 Ft

  • Nettó ár: 102 354 Ft

Privát, egyfős tanfolyam, ahol csak te számítasz! VIP tanfolyamaink célja, hogy Te elsajátítsd ezt a technikát, oktatónk kizárólag Rád koncentrál! 

Hihetetlen természetesség!

Napjaink legtrendibb szálazási technikája. Egyedi, érzékien lágy, valósághű hatást nyújtó szemöldökszálazás, mely a hétköznapi ember számára szinte észrevehetetlen.

Hajszál vékony, finoman ívelt szálak, 3D árnyékolási technikák szálon belüli és formai lehetőségei. A 3D hatás elérése a pigmentek helyes kiválasztásával és alkalmazásával. Kiemelt figyelmet fordítunk a tökéletes 3D elrajzolásra.

1 napos tanfolyam, mely során délelőtt elmélettel foglalkozunk, ezután következik az ebéd és délután pedig élő modellen gyakorolnak a tanulóink. Mindenki saját modellen dolgozik!

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.

Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást, eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.

Itt a webáruházunkban meg tudod vásárolni ezt a tanfolyamot és mi felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Kérjük, minden esetben írj a rendelésedhez telefonszámot és email címet!

A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!


Oktatóink

           

*Bővebb információért kattints a képekre!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Címkék: tanfolyam, VIP, szemöldök, tetoválás, fluffy

Miért ne iratkoznál fel?!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót:*
Hozzájárulok, hogy számomra a medicalbeauty.hu (Ace-import kft) a jövőben hírlevelet küldhessen :*