Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36 1/8089911  |  info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!
499.990 Ft
Menny.:db

MesojectGun mezoterápiás készülék EPM és Pulse Booster technológiával

499.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: 2
Budapest XXI.: 8 db raktáron
Szigetszentmiklós: Hamarosan érkezik
Várható szállítás: 2022. május 30.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 20000
Házhozszállítási lehetőségek:
Express One
Kosárérték Ár
20.000Ft felett Ingyenes
15.000-20.000Ft 490Ft
10.000-15.000Ft 990Ft
5.000-10.000Ft 1.490Ft
5.000Ft alatt 1.690Ft
Ingyenes
GLS
1.990 Ft

Videók

Leírás

Csodagéphez csoda kedvezmények! 

A Mesojectgun mellé most Mezoterápiás hatóanyag tanfolyamot és 130.000,- Ft értékű kezdőcsomagot adunk ajándékba, amelynek tartalma:

 • 1 csomag 5ml 3 részes fecskendő (20db)

 • 1 csomag 18G2 injekciós tű (20db)

 • 20 db arc mikrochip

 • 70.000Ft értékű Toskani mezo hatóanyagcsomag, amelyet Te magad válogathatsz össze

mindez összesen 130.000Ft kedvezményt jelent számodra.

Minimum 20 kezelésre elég a kezdőcsomag, tehát a gép teljes ára gyorsan visszajön!

Tedd a kosárba a Mezoterápiás hatóanyag tanfolyamot, a gépet és a kezdőkészlet termékeit és használd a TKNMESO kuponkódot.

VIP betanítás enlightened Egy előre egyeztetett időpontban csak veled foglalkozik diplomás szakoktatónk és alaposan bemutatja a készülék használatát. 

Az akciók június 30-ig érvényesek!


Nem mindenki engedheti meg a leghatékonyabb újdoságokat, de aki igen smiley, az a legmagasabb szintre emeli szépségszalonját!

Egyik régi partnerünk így nevezte minap:  "CSODAGÉP surprise" Fedezd fel az eredeti TKN MesojectGun non-invazív mezopisztolyt!

A TOSKANI a mezoterápiában élen járó orvosok és kozmetikusok részére alkotta meg új kombinált készülékét.

Mezopen és tűnélküli mezoterápiás gép egyben? Ez miért újdonság?

Mi is így álltunk hozzá, viszont a Toskani, aki 10 éve megbízható partnerünk, azt állította, hogy non-invazív módon majdnem kétszer több hatóanyag juttatható be a MesojectGunnal. Saját tapasztalataink alapján valóban sokkal többről van szó, mint egy egyszerű kombinációról, hiszen továbbfejlesztették az elektroporációt és még új technológiákat is vetettek be, melyeket szabadalom véd.

A Toskani MesojectGun ötvözi a tű nélküli mezoterápia és a mezopen (dermapen) kezelés előnyeit, azonban a kezelés fele annyi ideig tart, mintha külön-külön végeznénk el a kezeléseket, de a közel dupla hatóanyag bevitel megvalósul. 

TKN MesojectGun készülék előnyei:

 • Új technológiák: EPM és PULSE BOOSTER
 • EPM technológia: az elektroporációs energia és a transzdermális szállítás kombinációját egy speciális mikrochip eszköz segítségével. Gyakorlatilag a hagyományos elektroporáció továbbfejlesztett, felturbózott innovációja.
 • PULSE BOOSTER technológia: Kifejezetten a Toskani hidrofil mezoterápiás hatóanyagok bejuttatásához fejlesztve. Tökéletesen időzített, alacsony feszültségű és frekvenciájú négyszögimpulzusok segítségével maximális hatékonyság érhető el, nulla invazivitással.
 • Hatékony: kétszer annyi hatóanyag juttatható be segítségével
 • Egyszerű: használata könnyen elsajátítható.
 • Gyors: fele annyi ideig tart a kezelés, mintha külön-külön mezopen és elektroporációt végeznénk. 
 • Használható a test minden részén: arc, nyak, fejbőr, dekoltázs, kéz, has, láb, fejbőr. 
 • Haj mezoterápia: hamarosan az egyik legkeresettebb kezelés lesz! A MesojectGUN kifejezetten fókuszál ezen új technológiára is, mivel külön hajkezelő mikrochipet is gyártottak hozzá.
 • Biztonságos: a szabadalmaztatott mikrochip maximális biztonságot és sterilitást garantál.
 • Bizonyított: több, mint 1000 eladott készülék világszerte. A technológiákat számos orvosi eredmény is igazolja.

Hogyan működik?

Az új TKN MesojectGun az innovatív EPM és PULSE BOOSTER technológiákat alkalmazza, az elektroporációs energia és a transzdermális szállítás kombinációját egy speciális mikrochip eszköz segítségével. Ez a mikrochip lehetővé teszi a reverzibilis mikrocsatornák létrehozását a stratum corneumban, ezzel javítva a hatóanyagok bejuttatását az epidermisz különböző rétegeiben.

Még részletesebben:

Speciális (us-ms) elektromos impulzusok generálják ezeket az ideiglenes és reverzibilis hidrofil csatornákat. Az elektromos vezetőképesség és a szöveti permeabilitás jelentős növekedésével a kívánt hatóanyagok bejuttatását helyileg, non-invazív módon és fájdalommentesen érik el.

Szabadalmaztatott Mikrochip

A MesojectGun különlegessége a technológiai újításokon kívül az új fejlesztésű mikrochipben rejlik. Sok éve próbálkoznak hasonló mikrochipek fejlesztésével, de csak addig jutottak, hogy kombinálták a mezopen és a tű nélküli mezoterápiás gép előnyeit. A Toskani MesojectGun mikrochipek viszont nem csak kombinálják a két technológiát, hanem több szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően a hatóanyag bevitelt is fokozzák.

A TKN MesojectGun két különböző fejjel (mikrochip) rendelkezik:

 1. Haj mikrochip – kifejezetten a fejbőr kezeléséhez fejlesztették ki. 
 2. Arc mikrochip - test legtöbb részén (arc, nyak, dekoltázs, kéz, has, láb stb.) alkalmazható.

Mikrochip technikai paraméterei:

 • Nanotűk száma: 25
 • Nanotű Hossza: 0,25 mm
 • Nanotű Átmérője: 0,1 mm
 • Hatóanyag nanocsatornák száma:5
 • Nanocsatorna Átmérő: 0,05 mm
 • A Mikrochip Érintkezési Területe: 13mm×18mm
 • Mikrochip Mérete: 8,2 mm × 8,2 mm

A TOSKANI mezoterápiás hatóanyagokkal lehetővé teszi a kozmetikusok számára, hogy kiváló eredményeket érjenek el a MesojectGun non-invazív mezopisztoly segítségével. Rendelkezésre állnak az eszközhöz megalkotott protokollok és klinikai vizsgálatok.

MesojectGun kezelés hatása: 

 • Növeli a kollagén szintézisét 
 • Javítja a mikrocirkulációt a bőrben 
 • Serkenti a sejtek anyagcseréjét
 • Lassítja a sejtek öregedését 
 • Javítja a kötőszövetet 
 • Egyenletes hatóanyag adagolás 
 • Hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
 • Látható és hatékony eredmények az első kezeléstől
 • Segíti a szövetek regenerálódását

A MesojectGun ötvözi tűs mezoterápia és a mezopen előnyeit és hatékonyságát.

A tű nélküli mezoterápia vélemények egyértelműen pozitívak, a vendégek szeretik, igénylik. Az egyik legkeresettebb arckezelési szolgáltatás napjainkban.

A tűs mezoterápia vélemények is pozitívak, viszont a tűs mezoterápia orvosi tevékenység, tehát kozmetikus nem végezheti.

A tű nélküli mezoterápia menete és a mezopen kezelés menete teljesen megegyezik a TKN MesojectGun kezeléssel.

A tű nélküli mezoterápia veszélyei nem ismertek, a MesojectGunnal végzett kozmetikai kezelések esetében sem beszélhetünk veszélyekről, ha a szakember betartja a kezelési protokollokat.

A tű nélküli mezoterápia ellenjavallatai és a mezopen ellenjavallatai egyaránt érvényesek a MesojectGunnal végzett kezelésekre is.

A tű nélküli mezoterápia hatása leginkább a felhasznált hatóanyagoktól függ és már az első kezelés is látványos. A mezopen kezelés során megsértjük a bőrt ezért hatóanyagtól függetlenül a kezelésnek van egy kollagén indukciós (anti-ageing / feszesítő) hatása és természetesen itt is kiemelten fontosak az általunk használt hatóanyagok.

A tű nélküli mezoterápia árak legtöbb esetben 10.000Ft és 25.000Ft között mozognak. Természetesen ez függ az szakember által használt készüléktől, hatóanyagoktól, a kezelt felület nagyságától és a területi viszonyoktól.

A mezopen kezelés ára is hasonló kategóriába tartozik, mint a tű nélküli mezoterápia ára és ugyanúgy függ a készüléktől, hatóanyagoktól, felülettől és a területi viszonyoktól.

A MesojectGun kezelés esetében vegyük figyelembe, hogy a tű nélküli mezoterápia és a mezopen kezelést egyidőben végezzük, tehát az idő fele annyi, de dupla annyi hatóanyagot juttatunk be, ezáltal a kezelés is hatékonyabb lesz.

Tű nélküli mezoterápiás gépek (elektroporációs gép) összehasonlítása:

A különböző tű nélküli mezoterápiás gépeket nehéz összehasonlítani, mivel nincs konstans módon meghatározva a kozmetikai elektroporáció esetében a pontos feszültség, frekvencia és a jelalak sem. Az árkülönbségek viszont szélsőségesek a piacunkon, amit a készülékekben lévő technológia nem támaszt alá, így vélhetően a márkanevek árát fizeti meg a vásárló. Azt tanácsoljuk, hogy próbálj ki több készüléket mielőtt döntesz.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2021. 02. 09. -
Attól kicsit tartottam hogy csak 0,5mm re mennek a tűk de az elektroporáció ellensúlyozza. gyönyörűek a bőrök és nincsenek meggyötörve mint a pennél..bár azt is használjuk mrt komolyabb hegekre problémákra azt látom hatásosnak. Ezzel együtt nagyon megvagyunk elégedve. La Fleur
2021. 02. 02. -
Régóta használjuk a toscani termékeit és a tűs meg a tű nélküli kezelést is alkalmazzuk így örültünk a kettő ötvözetének ebben a gépben. az ára kicsit húzós de egyenlőre megvagyunk elégedve és a tűtől félő vendégeket is megtudtuk győzni a kipróbálásról. noir