Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

Újdonságok nyomában - BB Lip, CC Lip

A BB Lips a BB Glow kistestvére. A technológia ugyanaz csak itt az ajkakat színezzük tartósan mezopennel.

Nagyon egyszerűen megfogalmazva a rúzsozás és a szájtetoválás között van valahol. Tartósabb, mint egy rúzs, de nem olyan tartós és intenzív, mint egy tetoválás. 

Tartalmaz ápoló,  hidratáló, regeneráló hatóanyagokat, és itt fontos megemlíteni, hogy a CC Lip kevésbé fed, mint a BB, a fő célja a bőr regenerálás és csak egy kis plusz, hogy tartalmaz egy kevés pigmentet, ami enyhén színezi a bőrt.

Mint minden újdonságot ezt is kipróbáltuk  cool

Az első, amit észrevettünk, hogy több időt vesz igénybe, mint a BB Glow, mivel a szájat szépen körbe kell rajzolni éppúgy, mint egy szájtetoválás esetén.

Egy kezelés nem hozott látványos és tartós eredményt. Erre számítottunk, mivel tájékoztatott a gyártó, hogy 3-4 kezelés kell az ideális és hosszútávú hatás eléréséhez.  Itt közbeszólt a matematika. Egy kezelésért minimum 20.000 forintot el kell kérnünk az anyagköltség miatt, ezt felszorzod 3-4 alkalommal, akkor már közelítünk egy profi szájtetoválás árához korrekcióval együtt. Ez azért elgondolkodtató... 

A vendég helyében mi is inkább egy szájtetoválás mellett döntenénk. Tartósabb, precízebb és profi sminktetováló készíti, aki nagyságrendekkel rutinosabb az előrajzolásban, kontúrozásban így egyenletesebb, látványosabb a végeredmény.

Tények: mit tudunk a kezelésről? 

  • Mezopennel dolgozunk

  • Külön ehhez gyártott BB Lips pigmentekkel

  • A pigmentek tartalmaznak még hidratáló, regeneráló hatóanyagokat hasonlóan a BB Glow pigmentekhez

  • 3-4 kezelés kell a tartós eredmény eléréséhez

  • Precíz előrajzolás szükséges

Előny:

  • Tartósabb, mint egy rúzs

  • Új, izgalmas és látványos kezelés 

Hátrány:

  • Nem annyira tartós, mint egy sminktetoválás

  • 3-4 alkalom kell a tartós eredmény eléréséhez

  • Ár érték arányban nem kedvező, mivel annyiba kerül összesen a 3-4 kezelés, mint egy szájtetoválás

 

Összefoglalás:

A kezelés árát nézve azonnali és látványos végeredmény szükséges, viszont 1-2 kezelés után még nem hozza a hazánkban elvárt eredményt.  Ár-érték arányban kedvezőbb egy szájtetoválás.

Fentiek végett a jól csengő elnevezés és bevált testvére, a BB Glow sikere mellett véleményünk szerint a BB Lip vagy a CC Lip egyenlőre még gyerekcipőben jár. Ha nem tökéletesítik és nem csökkentik az árát, akkor nem sok jövőt jósolunk neki.