Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36  1/8089911   |    info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!
24.990 Ft
18.990 Ft
24%
Menny.:db
Termék címkék:
készülék light new új vio

VIO LIGHT készülék

24.990 Ft
18.990 Ft
24%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 35 db raktáron
Szigetszentmiklós: 10 db raktáron
Express One szállítási díj:

(20.000 Ft felett ingyenes!)
1.490 Ft
szállítási díj:
1.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 190

Leírás

A Vio a kozmetikai iparág egyik legrégebb óta alkalmazott alapkészüléke. A kezelés során közvetlen áramhatás éri a bőrt és fizikai, kémiai ingert vált ki abból. A kezelőfejet a bőrhöz közelítve szikrák pattannak a bőr felületére és fertőtlenítő hatású ózon (naszcensz oxigént) keletkezik. Alkalmazása fájdalommentes és rendkívül hatékony szeboreás bőrtípusok kezelésében. 

A hagyományos Vio készülékhez képest elenyésző törpe feszültségből állítja elő az ózon fejlesztéshez szükséges energiát. Teljes mértékben kiküszöböljük a hagyományos Vionál alkalmazott 230V-os hálózati feszültséget és a gázzal töltött hagyományos Vio fej működéséhez szükséges extra magas feszültséget. Ezen tulajdonságainak köszönhetően az új Vio készülék 100%-ban biztonságos kezelőnek és vendégnek egyaránt. Különlegessége a Vio fejben rejlik, amelyben egy speciális porózus lapka zuhanyszerűen hozza létre a levegő részecskéit ionizáló szikrákat. Annak ellenére, hogy a hagyományos Viohoz hasonlítva komolytalannak tűnhet ez az új készülék jóval több ózont termel, ami a készülék működésének lényege. A zuhanyszerű sugarak (szikrák) jobban stimulálják a bőrt.

A jövőben ezek a készülékek át fogják venni a hagyományos Viok helyét a piacon, mint ahogy minden fejlődik. Ilyen készülékeket illetnek még plazma elnevezéssel, mi azért nem használjuk ezt a kifejezést hogy ne legyen megtévesztő, mivel működését tekintve ezek Viok.

Neked ajánljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.