Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

ECURI XTREME OMBRE - a tökéletes organikus pigmentet keresed?

ECURI XTREME OMBRE - a tökéletes organikus pigmentet keresed?

Xtreme púderes hatás

Xtreme intenzív fedés

Xtreme gyors munka

Xtreme gyönyörű színek

Xtreme pigment beépülés

 

Xtreme Ombre, a minden szempontból tökéletes organikus pigment!

Összetétel

Az Xtreme Ombre a legújabb generációs organikus pigmentek közé tartozik, a világhírű Ecuri Cosmetics cég fejlesztése.

Az Xtreme Ombre pigmentek egyedülálló módon egy különleges ragasztóanyagot, az orvosi szintetikus shellac-ot tartalmazzák nagy mennyiségben. Ez a ragasztóanyag biztosítja azt, hogy a pigment a bőrbe kerülve egy pontban marad, szinte „beleköt” a bőrbe, csodálatos, púderszerű hatást létrehozva ezáltal. Innen is kapta az Ombre elnevezést, a világban a púderes megjelenésű, fokozatosan felvilágosuló szemöldök tetoválásokat „ombre”-nak hívják. Besorolását tekintve az Xtreme Ombre pigmentek az organikus, vagy más néven szintetikus-szerves pigmentek közé tartoznak. Ez a sminktetoválás nyelvére fordítva azt jelenti, hogy a fő alapanyaga a szerves szén, amit hidrogénnel, nitrogénnel, oxigénnel és aluminíum-oxiddal kezelnek, hogy stabilitást, változatos színeket és magas fokú tisztaságot érjenek el. A sorozat összetételében nem tartalmaz vas-oxidot, teljesen mentes azoktól egyetlen szín (Avana) kivételével. A pigmentek, mint minden más organikus pigment, tartalmaznak még titán-dioxidot is, -bár ez szervetlen anyag- ugyanis fehér szintetikus pigmentet nem tudnak szintetikus úton előállítani.

Konzisztencia

Szintén egyedülálló abban a tekintetben, hogy konzisztenciáját tekintve ideálisan folyékony és használat közben sem sűrűsödik be, ellentétben a hagyományos organikus pigmentek esetében tapasztalt sűrű állagtól és gyakori besűrűsödéstől. Ezt az ideális állagot egy sokkal korszerűbb anyagnak a vizes fázisban történő alkalmazásával, ill. a glicerin és az izopropyl alkohol mennyiségének mérséklésével érték el. Mikor Xtreme pigmentekkel dolgozol a pigment állaga tökéletes lesz, megfelelően folyik ki a modulból, jelentősen megkönnyítve a munkádat.

Ecuri Xtreme Ombre Xtreme Ombre Lips

Intenzív, ragyogó színek

Az Xtreme Ombre pigmentek színhatása rendkívüli, a színek intenzívek, ragyogóak, színhatás tekintetében jóval felülmúlják a hagyományos vas-oxid pigmenteket. Az intenzív és ragyogó színhatás a pigment organikus összetételének köszönhető, az organikus molekulák intenzív fekete, piros, sárga színűek és jóval erőteljesebb színhatást biztosítanak a bőrben.

Színválaszték tekintetében minden vendég színtípusához és színhőmérsékletéhez ideálisan illenek, ezáltal abszolút természetes végeredményt biztosítanak. A szemöldök, szemhéj, száj színek gyönyörű árnyalatait hideg-meleg hőmérsékletben egyaránt megtalálod a kínálatban. Az árnyalatokat úgy fejlesztették ki, hogy könnyen használhatóak legyenek keverés nélkül is, de az Ecuri cég arra ösztönzi a szakembereket, legyenek kreatívak és a színek keverésével hozzanak létre új színeket a vendég adottságaihoz igazítva.

Kiszámítható színhatás, színstabilitás

Egy pigment, amely garantáltan nem fog idővel kivörösödni!

Az Xtreme pigmentek évek múlva sem fognak sem elszíneződni, sem vörössé válni, csak halványodni. Ez annak köszönhető, hogy nem tartalmaznak vas-oxidot, amely az ásványi pigmentek elszíneződéséért, kivörösödéséért felelős. Még a nagyon meleg, karamell árnyalatú Honey esetében sem kell ettől tartanod, ez egy teljesen organikus pigment, nem fog vörössé válni, nyugodtan használhatod!

A színek a gyógyulás után tökéletesen azt az eredményt nyújtják, ami a színpaletta alapján elvárható, nem lesz világosabb vagy eltérő a színárnyalat, ezért nem kell izgulnod az végeredmény miatt. Ebben is jelentősen különböznek a hagyományos pigmentektől, melyek esetében jelentős a pigment világosulása és a szín módosulása a bőrbe történő beépülést követően. Ezért a szlogen, „Azt kapod, amit látsz!”

Minden sminktetováló technikára és bőrtípusra ideális

Ezt a pigment márkát bár kifejezetten púderes technikához fejlesztették ki, az optimális konzisztenciának köszönhetően klasszikus satír és szálas technikához is ideális. A magas pigmenttartalomnak köszönhetően a satír tcehikáknál már kevesebb réteg pigment bevitele is elegendő, jelentősen lerövidítve ezáltal a munkaidőt és a bőr esetleges sérülését. Ezt a pigmentet csak felszínesen, a rétegeket egymásra építve kell a bőrbe bevinni, a kívánt szín intenzitásának eléréséig. A kötőanyagnak köszönhetően tökéletes választás a fokozott faggyútermeléssel rendelkező, zsíros bőrök esetében is, nem fog migrálni száltechnika esetében sem és a pigment megtartás ebben az esetben is akár 70-80%!

Előző tetoválások fedése

A pigment extrém magas fedőképessége révén kiválóan alkalmas olyan korábbi tetoválások lefedésére is, amelyeket előzőleg hagyományos pigmentek alkalmazása mellett nem, vagy csak mérsékelt eredménnyel tudtunk lefedni. Kiválóan tudjuk javítani a kivörösödött esetleg beszürkült szemöldök tetoválásokat, kékesen-zöldesen elszíneződött szemhéjvonalakat, barnás-lilás elszíneződést mutató szájakat. Természetesen az előző tetoválások javítási lehetőségeinek eldöntése minden esetben a szakember feladata, vannak olyan esetek, amikor első lépésként a pigment kioldására van szükség és csak ezt követően végezhetők el a korrekciós sminktetoválások.

Tisztaság és egészségügyi biztonság

Az Ecuri Cosmetics az új Xtreme Ombre szériáját gyógyszergyártó cégek számára előállított tisztaságú pigmentalapanyagokból különleges gyártási eljárással állítja elő. Az alapanyagokat és a kész termékeket is laboratóriumban, szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett készítik. Az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően a molekulák nem oldódnak a bőrben, semmilyen formában nem lépnek kapcsolatba a szövetekkel, ezért semmilyen allergiás reakciót nem váltanak ki, maximális egészségügyi biztonságot garantálva ezáltal.

Tartalomhoz tartozó címkék: Sminktetoválás