Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36 1/8089911  |  info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!
299.990 Ft
Menny.:db

Pearl sminktetováló készülék

299.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 36 db raktáron
Szigetszentmiklós: 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. július 08.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 12000
Házhozszállítási lehetőségek:
Express One
Kosárérték Ár
20.000Ft felett Ingyenes
15.000-20.000Ft 490Ft
10.000-15.000Ft 990Ft
5.000-10.000Ft 1.490Ft
5.000Ft alatt 1.690Ft
Ingyenes
GLS
1.990 Ft
Ezekre biztos szükséged lesz:
Ne válaszd a "betelt" időpontokat!:
Ne válaszd a "betelt" időpontokat!:

Videók

Leírás

Minden szakember a tökéletes sminktetováló gépet keresi a legjobb áron. Logikusnak tűnhet amikor egy 1,5 milliós gép mellett döntünk, mert sajnos nincs lehetőség, hogy több gépet vásároljunk és így vonjunk le konzekvenciákat.

cool Természetesen minden forgalmazó meg akar győzni, hogy az ő gépe a legjobb!

A drágább gépek esetében azért mindenki tudja, hogy nagyrészt a márkanevet fizettjük meg, mivel precizitásban, megbízhatósságban a minőségi távol-keleti gépek már pár éve meghaladták az európai készülékek színvonalát. Ezt bizonyítja, hogy a neves nemzetközi sminktetoválók is távol-keleten gyártott géppel készítenek tökéletes sminktetoválásokat.

Korábban mi is értékesítettünk 1,5 milliós német gyártású sminktetováló gépet, így ezen a téren is többéves tapasztalatunk van.

Az ötödébe kerülő Pearl gép tud ugyanannnyit, mint egy 1,5 milliós sminktetováló készülék?

Több, mint 500 Pearl készülék értékesítése és partnereink visszajelzése alapján bátran kijelentjük, nagyságrendekkel többet tud, mint amennyibe kerül! 

Felér bármely drága gép tudásával, de esetenként még többet is tud, mivel kiemelkedően megbízható, precíz kéziegységgel és tűmodullal rendelkezik.

enlightened Ha egy 1,5 milliós gép helyett PEARL készülékünk választod úgy keresel 1,2 millió forintot, hogy még el sem kezdtél tetoválni!

yes * Ráadásként 4 napos intenzív sminktetováló alaptanfolyamainkhoz ajándékba kapod ezt a csúcskategóriás sminktetováló készüléket, ezzel is segítjük, hogy jövedelmező sminktetoválásaid csak a kitartásodon múljanak!

PEARL Készülék

 • rendkívül precízen gyártott kézi egység és modulok
 • a precíz gyártás lehetőséget ad a hosszan, akár 3mm-re kitolt tűhosszra is, oldalirányú remegés nélkül
 • a hihetetlenül egyenletes pigmentadagolás végett tökéletes púderes satírok készíthetők
 • 4 különböző 1-es tűátmérő a legújabb technikákhoz és minden bőrtípushoz
 • szinte hangtalan, könnyű kéziegység

A legfontosabb Pearl készülékünk esetében az, hogy olyan precizitású gyártást alkalmaztak ami a sminktetováló gépeknél eddig nem volt megszokott. Továbbá nem csak egy részt fejlesztették, hanem a készüléket, a kezelőegységet és a tűmodulokat is!

Szeretnél jó döntést hozni? A PEARL sminktetováló gép 2022 legjobb választása, korszerű, hatékony és kiemelten megbízható!

A mikroprocesszoros vezérlés már nem újdonság a milliós készülékeknél, de a PEARL árkategóriájában még nem megszokott. Biztosítja a stabil és egyenletes feszültséget a kézegység precíz motorjához. Megnövelték a vezérlő feszültséget, így erősebb és nagyobb nyomaték áll rendelkezésre.

A beépített akkumulátor áramkimaradás esetén is biztosítja a sminktetoválás folytatását.

Az új színes nagyfelbontású kijelzőről könnyen leolvasható a sebesség, az akkumulátor töltöttsége és a kezelési idő. A készülék kezelése ergonómikus, gyors és könnyű.

PEARL Kéziegység

„ Finom, művészi kezekhez tervezve”

Az PEARL kezelőegységet, finom és művészi sminktetováló mesterek igényeihez tervezték. Ennek megfelelően a kezelőfej könnyű és rendkívül ergonomikus. Fejlesztésnél kiemelt figyelmet kapott, hogy akár egésznapos használat mellet se legyen fárasztó.

A gyártásnál legújabb technológiáknak köszönhetően a PEARL kezelőegységet minden egyes részletének pontossága a milliméter ezredrésze, azaz 0,001 mm.

Ez jelenleg szinte egyedülálló precizitás a smiktetováló kéziegységek esetében.

Az innovatív meghajtó rendszer magasabb feszültség mellett 50%-kal nagyobb nyomatékot biztosít, magyarul a tű lyukasztási erőssége 50% nő. Speciális ötvözetű alumínium ház, mely elnyeli a rengéseket és rendkívül könnyű. Végre egy kezelőegység ami szuper csendes és nem fokozza a vendég félelemérzetét.

A PEARL modul precíz menetes csatlakozása gyors csatlakozást tesz lehetővé. A kéziegység csúcsára illeszthető alumínium sapka megvédi a kéziegységet akár még leejtés esetén is.

PEARL kéziegység a PEARL modulokkal fárasztó munka helyett élménnyé teszi a sminktetoválást.

PEARL Sminktetováló modul rendszer

A legújabb technológiáknak köszönhetően a PEARL higiéniai modulokkal példa nélküli precizitás érhető el. Nagyságrendekkel több pigment marad a bőrben és kevésbé fájdalmas.

A PEARL higiénia modulok kifejlesztése 3 évig tartott, melyre számos ismert sminktetováló mestert vontak be.

A fejlesztés és a tesztelés az alábbi szempontok alapján történt:

 • a tű hegyének alakja/élessége
 • az élezés technológiája, precizitása (3-5mikron pontosság)
 • tű keménysége/ rugalmasság
 • a pigment folytonossága
 • a modul tömítettsége
 • a rugóelem mechanikája
 • csúszásmentes felület

Ezen túlmenően a PEARL higiéniai modulok tűi 3-5 mikron (0,003-0,005 mm) pontossággal készülnek.

Ez jelenleg a legmagasabb precizitást és minőséget jelenti, amely a sminktetoválás pontosságát, gyorsaságát eredményezi, kisebb trauma mellett.

A PEARL higiéniai modulok a merev tűknek köszönhetően egyaránt ideálisak a finom, vékony és a vastag, kemény bőr pigmentálására.

A továbbfejlesztett tű keménység jóval merevebb, kilengésektől mentes tűmozgást biztosít, mely nagyon pontossá teszi a sminktetoválást, minimalizálja a bőr sérüléseit.

A nagy nyomatékú motor gyors és erős tűmozgást biztosít, ezáltal biztosított az egyenletes mélység, mely által stabil pigmentbevitelt kapunk.

Végeredményben több pigment marad a bőrben és a gyógyulási idő is csökken.

A rendkívül precíz gyártásnak köszönhetően a kezelőegységet 90°- 60°- 45° dőlésszögben is használhatjuk. A precizitás rövid, közepes és hosszú tű kinyúlás esetén is stabil sminktetoválást tesz lehetővé.

Elérhető modulok :

 • 1R 0,18mm
 • 1R 0,25mm
 • 1R 0,3mm
 • 1R 0,35mm
 • 3R 0,3mm
 • 3F 0,3mm
 • 5R 0,3mm
 • 5F 0,3mm
 • 9U 0,2mm
 • 9U 0,35mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.