Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?
Szín- és stílustanácsadás
29.990 Ft
Menny.:db

Szín- és stílustanácsadás

29.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 95 db azonnal átvehető, szállítható
Szigetszentmiklós: 100 db azonnal átvehető, szállítható
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 1200

Leírás

Szín- és stílustanácsadás a Medical Beauty-nál

Gyere el hozzánk, vagy kösd össze vásárlásodat, tanfolyamodat a Medical Beauty szín-és stílustanácsadással! Ismerd meg a Te színeidet, melyek azok a színek, amik igazán jól állnak és ragyogóvá tesznek! Mindezt a Medical Beauty által képvisel magas színvonalon és gyönyörű környezetben! A színtanácsadást Gárdai Éva okleveles szín- és stílustanácsadó végzi.

A szín-és stílustanácsadás segít neked abban is, milyen színek emelnek ki, adnak pozitív kisugárzást, milyen színek viselését érdemes elkerülnöd, mert fáradtnak, sápadtan tűnsz bennük, melyek azok a ruhafazonok, amelyek kiemelik vagy éppen elrejtik alkatodat, saját, egyéni színeidet hogyan tudod egymással kombinálni, ruhavásárlást tudatosan, a saját színeid ismeretében élvezni, könnyen átlátható, jól variálható és tudatos ruhatárat felépíteni, otthonod, szalonod, üzleted színeit megválasztani az egyéni színeiddel harmóniában.

Nekünk szépségiparban dolgozó szakembereknek különösen fontos a jó megjelenés, hogy vendégeink számára pozitív legyen a kisugárzásunk és az első pillanattól kezdve elnyerjük bizalmukat.

A színtanácsadás neked, szépségipari szakembernek a mindennapi öltözködésen túl nagy segítséget jelent abban is, hogy a saját, egyéni színeidet megtalálva, tökéletes munkaruha színt, színeket tudjál viselni, önazonosságot, harmóniát sugározva a vendégeid felé. Megismerve saját színeidet már a szalonod, de akár az otthonod színeinek megválasztása is tudatos választáson fog alapulni, egy teljes összhangot létrehozva az életedben. Dolgozz a szépségipar bármelyik szegmensében, jobban meg fogod érteni a színek hőmérsékletét (hideg-meleg) mélységét (világos-közepes-sötét) és élénkségét(élénk-tört), ami nagy segítséget jelent a jövőben a vendégeiden használt színek tökéletes kiválasztásában!

Hogyan történik a szín-és stílustanácsadás?

A szín-és stílustanácsadás során először beszélgetünk néhány percig, megkérdezem, melyek azok a színek, amelyeket kedvelsz, melyek azok, amelyeket nem, milyen fazonokat, kiegészítőket szeretsz és milyen nehézségeid vannak az öltözködéssel kapcsolatban. Megnézzük a kedvenc ruhádat, hogy miért szereted azt és megnézzük azt a ruhádat is, amelyiket valamilyen ok miatt nem szereted viselni. Ezután elmondom neked röviden és érthetően a színek elmélet, hogy tudd, ennek mi lesz majd ennek a jelentősége te egyéni színeid megválasztásánál.

Az egyéni színeid kiválasztásához egy hajpánttal letakarom a hajadat és egy fehér beterítő kendőt helyezek rád, hogy a színek megfelelően tudjanak majd érvényesülni az arcodhoz.

szin-es-stilustanacsadas-menete szin-es-stilustanacsadas-feher

Ezután különböző színű kendők, különböző árnyalatait helyezem az arcod közelébe, hogy eldöntsük, melyek, amelyek jól állnak, melyek kevésbé és melyek, amelyek egyáltalán nem állnak jól neked. Ne aggódj amiatt, hogy nem fogod tudni eldönteni, milyen színek állnak jól!

stilustanacsadas szinvalasztas

Az én feladatom egyrészt annak eldöntése, mely színek azok, amik valóban jól állnak, másrészt, hogy téged rávezesselek ennek felismerésére! A tanácsadás végére tökéletesen látni fogod a színárnyalatok közötti különbséget és ezek arcodhoz való pozitív vagy negatív hatását.

szin szinmintak

Miután kiválasztottuk a neked legjobban álló színeket, még egyszer felhelyezem neked, majd lefényképezzük őket. Ezután elmondom, a 12 színtípus közül melyikbe tartozol. A színtípusod megismerésével plusz információkat adok neked az egyéni öltözködési stílusod megtalálásában.

tancsadás szinskála

A saját színeiddel együtt megnézzük, hogyan tudod kombinálni őket egymással, milyen kosztümszínek állnak a legjobban, és milyen kiegészítőket: cipő, táska, öv, sál, ékszer, stb. viselj. Átbeszéljük a neked előnyös hajszínt és smink színeket, melyek azok a rúzs, pirosító, alapozó színek, amik a leg üdébbé teszik az arcodat. Megmutatom, melyek azok a fazonok, minták, anyagok, amelyek szépen kihangsúlyozzák az alkatod előnyös tulajdonságait és melyek, amelyek segítenek elrejteni, ha szükséges.

a-te-szined kiegeszito

vilagos sötét

Mire érdemes a színtanácsadás előtt figyelned?

  • Kérlek, smink nélkül érkezz, vagy a sminket le kell mosnom,
  • hozd magaddal egy kedvenc ruhádat, cipődet, táskádat, néhány ékszered,
  • hozd el azt a ruhádat, amit bár megvettél, de valamilyen oknál fogva mégsem viselsz.

Ajánlatos megvárnod a színtanácsadást,

  • ruhavásárlás előtt,
  • hajszínváltás előtt.

A szín-és stílustanácsadás ideje 1-1.5 óra

Tartalmazza:

  • az egyéni színeid kiválasztását és azok kombinálását, sminkszínek, hajszínek, kiegészítők megbeszélését, fazonok, minták, anyagok, egyéni stílus kialakítása személyre szabottan
  • fotók készítését az egyéni színeiddel, egyéni színkártya a tudatos vásárláshoz, összegző adatlap.

Helyszín:

  • Medical Beauty Szalon Budapest, 1212, Kossuth Lajos utca 30-46
  • Ace-Import Kft, 2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos utca 30.

Időpont kérés:

Kérlek keress az alábbi telefonszámon 06-30/2429400, 06-1/8089911, vagy email-ben tanacsadas@szineid.hu

Szeretettel várlak!

Gárdai Éva
okleveles szín- és stílustanácsdó
okleveles sminktetováló tréner
egészségügyi szakkozmetikus
kozmetikus gyakorlati oktató
mesterkozmetikus, okleveles sminkes 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A profik választása a termékedhez

Ecuri pigment higító 10 ml

5.990 Ft
5 db azonnal átvehető, szállítható

Gyakorló gumilap 190x140x1mm

1.490 Ft
226 db azonnal átvehető, szállítható