Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
+36  1/8089911   |    info@medicalbeauty.hu +36 1/8089911 | info@medicalbeauty.hu
Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben Személyes átvétel budapesti vagy szigetszentmiklósi üzletünkben
1991-óta az Önök szolgálatában! 1991-óta az Önök szolgálatában!
29.990 Ft
Menny.:db

Őssejt aktivátor por+ folyadék

29.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Budapest XXI.: 2 db raktáron
Szigetszentmiklós: Hamarosan érkezik
Várható szállítás: 2022. július 08.
Hűségpontok(1 pont = 1 Ft): 1200
Házhozszállítási lehetőségek:
Express One
Kosárérték Ár
20.000Ft felett Ingyenes
15.000-20.000Ft 490Ft
10.000-15.000Ft 990Ft
5.000-10.000Ft 1.490Ft
5.000Ft alatt 1.690Ft
Ingyenes
GLS
1.990 Ft

Leírás

Az Ecuri cég által kifejlesztett őssejtes kezelés két komponensből áll, magából a növényi őssejt porból(kivonat), és az őssejt aktivátorból, amelyet a megfelelő arányban szükséges elegyítenünk egymással. Az őssejteken felül számos növekedési faktort tartalmaz, amelyek szintén kiváló szöveti regenerátorok, jelentős hatással bírnak a sejtek növekedésére, osztódására, valamint javítják a szövet és a sejtek közötti kommunikációt. A növényi őssejtek értékes táplálékokkal, proteinnel látják el a szöveti őssejteket és környékét, ezáltal kiváló eredményeket tudunk elérni a hajhullás kezelésében. Hormonmentes kezelés! Az őssejtes kezeléseket 2-3 alkalommal végezzük, havonta egyszer. Először a hajhullást állítja meg, majd körülbelül 5-6 hónapot kell várnunk az első hajszálak megjelenéséig, ha viszont szerencsések vagyunk, már 4-6 hét elteltével piheszálakat láthatunk. Alap esetben évente egy fenntartó kezelés szükséges, a teljes kúrát 6 hónap múlva lehet megismételni.

A szőrhullás problémája a szemöldök területét is érintheti, kisebb nagyobb területeken tapasztalhatjuk a szőrszálak megritkulását, elvesztését. Míg a hajhullás esetében az elsődleges probléma a megemelkedett DHT hormonszintre történő érzékenység, addig a szemöldökszálak elvesztéséért az öregedési folyamatok a felelősek. Minél idősebbek leszünk, annál inkább veszítünk szemöldök szőrzetünkből. Megoldás az Ecuri Stem Cell őssejtes szemöldök kezelés, amely azáltal, hogy tápanyaggal látja el a szöveti őssejteket, és környékét, megállítja a szőrszálak további kihullását, új szálak képződését biztosíja, és megerősíti a meglévő szálakat.

A Stem Cell őssejt aktiváló készítmény nem tartalmaz hormonokat, úgy, mint dutasterid, finasterid, minoxidil, prostaglandis, amelyek gyógyszerek és mellékhatásokat okoznak, ezért csak orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Ez a készítmény mivel nem gyógyszereket tartalmaz, nem minősül orvosi készítménynek és a vele végzett beavatkozás sem orvosi terápia. További előnye, hogy nem szükséges új berendezést vásárolnunk, a kezelés sminktetováló készülékkel és mezopennel egyaránt végezhető. Akkor tudjuk a hajhullásos problémákat igazán hatékonyan kezelni, ha a szalonban végzett őssejt kezelést otthoni kezeléssel egészítjük ki. Az otthoni ápolásra ajánlott használni az Ecuri haj lotiont vagy a Toskani haj lotionjét. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.