Barion Pixel
Elfogadod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében?

Szeretnél megtanulni sminktetoválni?

Szeretnél megtanulni sminktetoválni?

Nincs kozmetikus végzettséged?

Hazánkban a hatályos jogszabályok alapján csak kozmetikusi végzettséggel végezhető sminktetoválás. Elképzelhető, hogy Európa és a világ számos országában azonban ez nem feltétel, viszont úgy gondoljuk, hogy az elrontott sminktetoválásnál nincs kellemetlenebb. Egy kozmetikustól elvárható a sminktetováláshoz szükséges higiénia, éles látás, felelősségteljes, magára és a munkájára elvárt igényesség, így cégünk csak azon esetben vállal kozmetikus végzettség nélkül oktatást, ha a sminktetováló rendelkezik már smiktetováló tudással, amit igazolni is tud. Ezen esetben természetesen csak haladó képzésre lehet jeelntkezni.

Tudjuk, hogy vannak képzőhelyek akik vállalnak oktatást kozmetikus végzettség nélkül. Ha ezen gondolkozol, akkor gondolj bele abba is, hogy csak sminktetoválásból nehéz megélni, még ha ügyes is vagy a social médiában, akkor is több év munkája egy folyamatos vendégkör kialakítása. Kozmetikusként nagyságrendekkel több anatómiai ismertre teszel szert, mely elengedhetetlen a sminktetoválás során.

Kozmetikus vagy?

Nagyon örülünk, hogy a sminktetoválással szeretnéd bővíteni szolgáltatásodat és ehhez minket választottál! Első lépésben azt lenne szükséges eldönteni, hogy gépi vagy kézi sminktetoválást szeretnél alapképzésként megtanulni?

Gépi vagy a kézi (microblading, microshading) sminktetoválás alapképzést válassz? 

microblade gépitetoválás

A sminktetoválás egy jól profitáló szakma, de hogy igazán az legyen számodra is, anyagi befektetésre van szükség. A gépi alapképzéshez szükséges sminktetováló gép vásárlása költséges, de tapasztalataink alapján mégis hamarabb megtérül, mintha a kézi alapképzéseket választod. A sminktetováló készüléket ugyanis az arc mindhárom területén, tehát a szemöldökön, szemhéjon és szájon is tudod alkalmazni, ezzel több vendéged és több bevételed lesz már kezdetben is. Mi sem bizonyítja jobban a gépek használatának dominanciáját, minthogy a nálunk tanult tanulók és a világ sminktetováló szakembereinek közel 90%-a géppel dolgozik. A kézi technikák a microblading és a microshading, során egy speciális kézi eszközt, un. pen-t használunk, ami inkább szemöldök szálazásra, satírozásra alkalmas, az arc többi területének sminktetoválása ezzel az eszközzel -főleg kezdőként- nehezebben elsajátítható. Viszonylag olcsón be tudod szerezni, azonban korlátozottabban is használható. A későbbiekben a haladó képzések, technikák többsége is sminktetováló készülék használatára épül, viszonylag kevés az olyan haladó képzés, technika, ami kézi eszköz használatához kapcsolódik.

A kézi technikákat inkább ráépülésként ajánljuk, amennyiben már van tapasztalatod gépi sminktetoválásban és szeretnéd szolgáltatásodat, mint különlegességet, ezekkel a technikákkal bővíteni.

Kiscsoportos vagy VIP tanfolyamot válassz? 

Kiscsoportos tanfolyam VIP tanfolyam

Kiscsoportos tanfolyamainkra rendkívül kedvező áron tudsz jelentkezni, de emellett privát, VIP tanfolyamokat is kínálunk. Kiscsoportos tanfolyamainkat max. 4 főben limitáltuk, VIP tanfolyamaink egyszemélyes képzést jelentenek, tehát egyedül vagy jelen és az oktatónk csak rád koncentrál. Mindkét képzési forma esetében az oktatás magas minőségét maximálisan megtartjuk.

Szemöldök, szemhéj és szájtetoválás is érdekel, vagy csak egy-két területre specializálódnál?

Tapasztalatunkra alapozva ajánljuk neked, jobban tudod már induláskor is kamatoztatni tudásodat, ha az arc mindhárom területén, tehát szemöldök, szemhéj és száj területén is tudsz dolgozni, mert több vendég igényeit tudod kiszolgálni, ezáltal több bevételre tudsz szert tenni. Természetesen megértjük azt is, ha bármilyen ellenérzésed, félelmed van valamelyik területtel kapcsolatban és ezért kezdetben csak egy vagy két területre specializálódnál. A későbbiekben is van arra lehetőség, hogy további tanfolyamok elvégzésével, más területekkel szélesítsd tudásodat.

Az arc mindhárom területe érdekel?

Arc

Amennyiben az arc mindhárom területével, tehát szemöldök, szemhéj és szájtetoválással is szeretnél már indulásként foglalkozni, válaszd Hivatalos sminktetováló alaptanfolyamunkat. Ez a tanfolyam egy intenzív, 250 órás alapos képzés, ahol megtanulod a sminktetoválás alapvető elméleti ismereteit és az igazán esztétikus szemöldök, szemhéj és szájtetoválás elkészítésének trükkjeit. Ez a tanfolyamunk a legalaposabb sminktetováló képzésünk, a sminktetoválást megtanulni vágyók nagy része ezt választotta.

Ha rövidebb idő alatt, kisebb költség mellett szeretnéd kiporóbálni magad, akkor a Intenzív 3 napos sminktetováló technikai képzés, bevezető nap + két nap két technika képzésünket ajánljuk, melyen két technikát sajátíthatsz el, majd később bővítheted tudásod a hiányzó területtel.

Speciálisan az arc két területére képeznéd magad?

Amennyiben kezdetben csak az arc két területével szeretnél foglalkozni, válaszd Intenzív 3 napos sminktetováló technikai képzés, bevezető nap + két nap két technika tanfolyamunkat. Ez a tanfolyam egy intenzív, 3 napos képzés, ahol a sminktetoválás megkezdéséhez szükséges elméleti ismereteken felül az igényeidnek megfelelően választhatsz a szemöldök, szemhéj és száj területe közül két területet. Természetesen ebben az esetben is lehetőséged van, hogy a későbbiekben további tanfolyamok elvégzésével bővítsd majd tudásodat!

Szemöldök tetoválás

3 napos sminktetováló technikai képzés, bevezető nap + két nap két technika képzésünk során a sminktetoválás megkezdéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteken felül szabadon válaszhatod ki mely technikákat kívánod elsajátítani. Természetesen ebben az esetben is lehetőséged van, hogy a későbbiekben további tanfolyamok elvégzésével bővítsd majd tudásodat!

Kézi sminktetováló technikák: microblading, microshading érdekelnek?

Microblading, microshading tanfolyamaink során egy kézi eszközzel, un. pennel tanítunk meg sminktetoválásokat készíteni. Ez egy igazán különleges technika, nagyon finom, vékony szemöldök szálakat és lágy satírozásokat tudunk vele készíteni. Tapasztalataink alapján leginkább szemöldök szálazásra és satírozásra alkalmasak, de az arc mindhárom területén lehet alkalmazni, csak a végeredmény nem annyira intenzív hatású. Ezeket a technikákat inkább ráépülés formájában szoktuk ajánlani, hogy valami újat, igazi különlegességet tudj vendégeidnek nyújtani. Amennyiben a microblading, microshading technikák elsajátítását alapképzésnek választod a következő képzéseket ajánljuk:

Alaptanfolyami bevezető + Microblading I

Ezt a tanfolyamunkat ajánljuk, ha kozmetikusként szeretnéd elsajátítani a sminktetoválás megkezdéséhez szükséges elméleti ismereteket és elsősorban szemöldök tetoválással, azon belül is a kézi eszközzel készített sminktetoválások készítésével szeretnél foglalkozni. A Microblading I tanfolyamunkon egy kézi eszközzel tanulsz meg finom, vékony mégis precíz szálakat kialakítani egy nagyon esztétikus, mégis viszonylag könnyen megtanulható szálfelépítés formájában.

Alaptanfolyami bevezető + Microblading I + Microblading II

Ezt a tanfolyamunkat ajánljuk, ha kozmetikusként szeretnéd elsajátítani a sminktetoválás megkezdéséhez szükséges elméleti ismereteket és elsősorban szemöldök tetoválással, azon belül is a kézi eszközzel készített sminktetoválások készítésével szeretnél foglalkozni. A Microblading I+II tanfolyamunkon egy kézi eszközzel tanulsz meg finom, vékony mégis precíz szálakat kialakítani, mindezt közel 20 féle szálfelépítés formájában.

3 napos Intenzív Microshading alaptanfolyam

Intenzív 3 napos Microshading alaptanfolyamunkat ajánljuk, ha kozmetikusként szeretnéd a sminktetoválás megkezdéséhez szükséges elméleti ismereteket elsajátítani, elsősorban a kézi eszközzel végzett satírozási technikák érdekelnek és az arc három területe-szemöldök szemhéj, száj- közül igényeidnek megfelelően kettőn szeretnél dolgozni.

Hogyan építsd fel sminktetoválói praxisodat az alaptanfolyamot követően?

Sminktetováló praxisodat elsősorban a vendégeid és saját igényed, érdeklődésed alapján érdemes felépíteni, új szolgáltatásokkal bővíteni. Az alaptanfolyami lehetőségeket már korábban megismerhetted, a haladó tanfolyamok típusának kiválasztását és sorrendiségét elsősorban saját és a nálunk végzett szakemberek tapasztalataira alapozva állítottuk össze, hogy könnyebb legyen a választás számodra.

Szálazott szemöldök tetováló tanfolyam

Szálazott szemöldök tetováló tanfolyamunkon megtanítunk, hogyan tudsz vékony, határozott, lágyan ívelő szálakból felépíteni egy szemöldök tetoválást, hogy az igazán természetes hatású legyen, szinte egybeolvadjon vendéged saját, természetes szemöldökével. A szemöldök satírozások mellet a legnagyobb igény a szemöldök szálazásra van a vendégek részéről, ezért első lépésben ezt a tanfolyamunkat ajánljuk.

Púderes-ombre szemöldök tetováló tanfolyam

A púderes-ombre szemöldök tanfolyamunkon megtanítunk a púderes hatású, fokozatosan felvilágosuló, nagyon természetes hatású szemöldök tetoválások készítésére. Elkészítése a normál sminktetováló mozdulatokhoz képest eltérő és speciális kézmozdulatokat, rétegezési technikát igényel, ezért kellő gépi szemöldök tetoválói gyakorlat szükséges. Sok vendégnek tetszik ez a technika, gyakran igénylik az elkészítését, ezért érdemes megtanulnod.

Púderes szemhéj tetováló tanfolyam

A púderes szemhéj satírozás finoman elmosott, lágy hatású szemhéj tetoválási technika, amely visszafogottsága mellett mégis nagyon látványosan emeli ki a szemet. A púderes technikákhoz hasonlóan ennek elkészítései is speciális kézmozdulatokat, ill. rétegezési technikát igényel, ezért megfelelő gépi szemhéj tetováló gyakorlat szükséges. Sok vendég választja ezt az elmosott hatást az éles kontúrvonal helyett, ezért ezt a tanfolyamunkat is mindenképpen ajánljuk számodra!

3D száj tetováló tanfolyam

3D ajaksatírozó tanfolyamunk során megtanítunk, hogyan helyezd el a pigment színeket úgy az ajkakon, hogy azok valóban 3D hatásúak legyenek és hogyan tudod az ajakat vizuálisan teltebbé, igazán nőiessé tenni. Ez egy igazán trendi és különleges ajaksatírozási technika, nagyon népszerű a vendégek körében, haladó tanfolyamként mindenképpen ajánljuk!

Ecuri pigmenthalványító tanfolyam

A pigmenthalványításra nagy az igény a vendégek részéről ezért egy nagyon jól jövedelmező területe a sminktetováló szakmának. Ecuri pigmenthalványító tanfolyamunk során megtanítjuk, hogyan tudod az elrontott tetoválásokat hatékonyan, biztonságosan, a bőr maximális védelme mellett eltávolítani/halványítani és hogyan tudod az új tetoválások készítésével kiegészíteni. Ezen tanfolyamunk elvégzése kiszélesíti a lehetőségeidet, azokat a munkákat is el tudod vállalni, amik korábban az előző tetoválás miatt alkalmatlanok voltak javításra, frissítésre. A tanfolyam elvégzéséhez legalább fél éves sminktetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék szükséges.

Gyakorlott sminktetováló vagy és szeretnéd a tudásodat haladó technikákkal bővíteni, de nem tudod melyik tanfolyamunkat válaszd? Segítünk!

Amennyiben elvégezted valamelyik sminktetováló alaptanfolyamunkat ajánljuk neked, hogy bővítsd tudásodat haladó technikák elsajátításával, mert a vendégek azokat a szakembereket választják, akiknél minél több és trendi technikát megtalálnak. Nálunk igényeidnek megfelelően nagyon sokféle haladó oktatás közül tudsz választani. Mindegyik haladó technikánk olyan élvonalbeli tudást ad számodra, amely még különlegesebb és magasabb minőségű sminktetoválások elkészítését teszi lehetővé számodra. Ezen képzéseinket akkor válaszd, ha már kellő sminktetováló gyakorlattal rendelkezel, mivel a meglévő tudásodra építkezünk, ezt fejlesztjük tovább, hogy igazán trendi és gyönyörű munkákat tudjunk készíteni. A tanfolyamok során lehetőséget biztosítunk neked arra is, hogy a legkorszerűbb készülékeket, pigmenteket és egyéb különleges kellékeket kipróbáld adott technikához kötődően.

Haladó gépi szemöldök tetováló tanfolyamaink érdekelnek?

3D ultrarealista szemöldök tetováló tanfolyam

3D ultrarealista szemöldök tetováló képzésünk egy olyan egyedi és trendi szemöldök tetoválás elkészítésének megtanulását adja számodra, amely annyira valósághű megjelenésű, hogy vendéged az első pillanattól kezdve sajátjának fogja érezni! Ez a technika sokkal több, mint a klasszikus szemöldök szálazás, speciális szálfelépítések-és szálkapcsolódások, fokozatosan felvilágosuló szálvégek és 3D hatás teszik igazán egyedivé és trendivé. A tanfolyamhoz kellő szálazott szemöldök tetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék szükséges.

Púderes-ombre szemöldök tetováló tanfolyam

Kép

A púderes-ombre szemöldök satírozással púderezett hatású, fokozatosan felvilágosuló, nagyon természetes hatású szemöldök tetoválások készíthetők. Elkészítése a normál sminktetováló mozdulatokhoz képest eltérő és speciális kézmozdulatokat, rétegezési technikát igényel, ezért csak sminktetoválói gyakorlat megszerzését követően ajánljuk elvégezni és sminktetováló készülék szükséges. Sok vendégnek tetszik ez a technika, gyakran igénylik az elkészítését, ezért érdemes megtanulnod.

Szálazott szemöldök tetováló tanfolyam

Szálazott szemöldök tetováló tanfolyamunkon megtanítunk, hogyan tudsz vékony, határozott, lágyan ívelő szálakból felépíteni egy szemöldök tetoválást, hogy az igazán természetes hatású legyen, szinte egybeolvadjon vendéged saját, természetes szemöldökével. A szemöldök satírozások mellet a legnagyobb igény a szemöldök szálazásra van a vendégek részéről, ezért mindenképpen ajánljuk. Előzetes gépi sminktetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék szükséges.

Haladó gépi szemhéj tetoválási tanfolyamaink érdekelnek?

Butterfly szemhéj tetováló tanfolyam

Butterfly szemhéjtetováló tanfolyamunk egy olyan trendi és attraktív szemhéj tetoválás elsajátítását nyújtja neked, amellyel a szemhéj finom, igény esetén erőteljesebben sminkelt hatását tudod elérni. Ez egy haladó technika, speciális kézmozdulatokat, rétegezési technikát igényel, ezért kellő gépi szemhéjtetoválási gyakorlat előfeltétel és sminktetováló készülék szükséges. Kiválóan alkalmazható korábbi, nem igazán előnyös szemhéj tetoválások felfrissítésére, javítására is, ezért ajánljuk neked elvégzését.

Púderes szemhéj tetováló tanfolyam

kép

A púderes szemhéj satírozás finoman elmosott, lágy hatású szemhéj tetoválási technika, amely visszafogottsága mellett mégis nagyon látványosan emeli ki a szemet. A púderes technikákhoz hasonlóan ennek elkészítése is speciális kézmozdulatokat, ill. rétegezési technikát igényel. Sok vendég választja ezt az elmosott hatást az éles kontúrvonal helyett, ezért mindenképpen ajánljuk számodra! Haladó technika, ezért előzetes gépi szemhéj tetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék használata szükséges.

Haladó gépi száj tetováló tanfolyamaink érdekelnek?

3D száj tetováló tanfolyam

3D ajaksatírozó tanfolyamunk során megtanulod, hogyan helyezd el a sötétebb és világosabb színeket úgy az ajkakon, hogy azok valóban 3D hatásúak legyenek és vizuálisan megnöveld méretüket. Ez egy igazán trendi és különleges ajaksatírozási technika, nagyon népszerű a vendégek körében, haladó tanfolyamként mindenképpen ajánljuk! Ez a tanfolyamunk megfelelő gépi szájtetoválói gyakorlatot és sminktetováló készüléket igényel.

száj

5D száj tetováló tanfolyam

5D ajaksatírozás tanfolyamunk során megtanulod a sötétebb és világosabb színek vízszintes rétegezését az ajkakon, hogy az igazán egyéni, 5D hatású legyen. A 3D és az 5 D ajaksatírozási technikák abban különböznek, hogy a sötétebb és világosabb színeket más területekre helyezzük az ajkakon, így lényegesen eltérő hatást nyújtanak! Ez a haladó tanfolyamunk megfelelő gépi szájtetoválói gyakorlatot és sminktetováló készüléket igényel.

Púderes száj tetováló tanfolyam

A púderes száj tetoválás egy éles kontúroktól mentes, finoman púderes technika, amely visszafogott hatása ellenére szépen kiemeli a száj formáját és színét. Ez egy haladó technika, elkészítéséhez speciális kézmozdulatokra, rétegezési technikára van szükség, mely megfelelő gépi szájtetoválói gyakorlatot és sminktetováló készüléket igényel.

Haladó, kézi microblading technikáink érdekelnek?

kép

Microblade I tanfolyam

Microblade I tanfolyamunkon egy speciális kézi eszközzel tanítunk meg vékony, precíz, lágyan ívelő szálakból elkészíteni egy szemöldök szálazást. Olyan szálrendezi technikát dolgoztuk ki, ami természetes hatású, sok vendég esetében alkalmazható, mégis viszonylag könnyen elsajátítható. Ezt a tanfolyamunkat elsősorban gépi technikákra történő ráépülésként, sminktetoválói gyakorlat nélkül alaptanfolyammal együtt ajánljuk.

Microblade I+ II tanfolyam

Ezen a két napos tanfolyamunkon megtanítunk egy speciális kézi eszközzel vékony, határozott, lágyan ívelő szálakból felépíteni egy szemöldök szálazást, és az alap szálfelépítésen kívül még közel 20 féle különböző szálfelépítési elrendezést. Ezt a tanfolyamunkat elsősorban gépi technikákra történő ráépülésként, sminktetoválói gyakorlat nélkül alaptanfolyammal együtt ajánljuk.

Microblade II tanfolyam

Ezen a tanfolyamon tovább fejlesztjük microblading tudásodat, tovább tökéletesítjük a szálak kialakítását és az alap szálazáson felül, még közel 20 féle különböző szálrendezést tanítunk meg neked, hogy igazán személyre szabott szálrendezést tudj kialakítani vendégeid részére. Ezt a tanfolyamunkat elsősorban gépi technikákra történő ráépülésként és megfelelő microblading gyakorlattal ajánljuk.

Microblade III Feathering tanfolyam

A Microblading Feathering egy igazán egyedi megjelenésű, különleges technika, mely speciális szál-kialakításokból, kapcsolódásokból, elrendezésből és árnyékolásokból épül fel. Ez egy abszolút haladó technika a microblading technikák között, ezért csak megfelelő microblading gyakorlattal ajánljuk.

Ecuri Pigmenthalványító tanfolyamunk érdekel?

kép

A pigmenthalványítás az egyik viszonylag új, mégis nagyon jól jövedelmező ága a sminktetováló szakmának. Az Ecuri pigmenthalványító tanfolyamunkat kifejezetten ajánljuk neked, mert a mások által elrontott tetoválásokat hatékonyan, biztonságosan, a bőr maximális védelme mellett tudod eltávolítani/halványítani. Ezen képzés elvégzése kiszélesíti a lehetőségeidet, azokat a munkákat is el tudod majd vállalni, amik korábban az előző tetoválás miatt alkalmatlanok voltak javításra, frissítésre. A tanfolyam elvégzéséhez legalább fél éves sminktetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék szükséges.

Érdekel az orvosi mikropigmentáció?

kép

Az orvosi mikropigmentáció egy új, széles lehetőségeket kínáló, jól jövedelmező és egyben nagyon hálás piaci szegmense a sminktetoválásnak. Tanfolyamunk során megtanítjuk neked az orvosi mikropigmentáció megkezdéséhez szükséges elméleti ismereteket, a gyakorlatban a hegek, pigmenthiányok elfedését, nyúlajak korrigálását és az areola kialakításásának lehetőségeit. A tanfolyam elvégzéséhez 1-2 éves sminktetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék szükséges.

Orvosi mikropigmentációs tanfolyam

Érdekel a fejbőrpigmentáció?

A fejbőrtetoválás szintén egy új irányvonalnak számító, jól jövedelmező és egyben nagyon hálás piaci szegmense a sminktetoválásnak. Tanfolyamunkon elsajátítod a fejbőrtetováló technológiákban élen járó Ecuri Cosmetics által kifejlesztett egyéni szőrtüsző imitáló(FHP) és hajszál imitáló(MHP) technikákat. A tanfolyam elvégzéséhez 1-2 éves sminktetoválói gyakorlat és sminktetováló készülék szükséges.

Ecuri MHP fejbőrpigmentáló tanfolyam

kép

Érdekel a pigmentológia, szeretnél mindent megtudni a pigmentekről?

kép

Pigmentológiai tanfolyamunkon olyan mélyreható és átfogó elméleti és gyakorlati tudást kapsz a pigmentekről, amivel magabiztosan, kétségek nélkül tudod őket használni a mindennapi munkád során, bármilyen márkájú pigmentek esetében. Ezt a tanfolyamunkat az alaptanfolyam elvégzését követően, vagy sminktetoválói gyakorlattal bármikor ajánljuk.

Segítségre van szükséged, válaszd VIP Assistance tanfolyamunkat?!

VIP Assistance tanfolyamunkat a Te igényeidhez alakítottuk, te határozod meg, miben szeretnél segítséget kérni. Esetleg gondjaid vannak az előrajzolással, akkor ezt gyakoroljuk, nem marad meg ajaktetoválásnál a pigment a bőrben, korrigáljuk a tetoválási technikádat, vagy bármi problémád felmerül a sminktetoválással kapcsolatban, feltárjuk és kijavítjuk veled együtt.

A sok informción kívül, amit ebben blogban vagy a webshopban találsz kolléganőink és szakoktatóink is szívesen állnak rendelkezésedre telefonon és e-mailben egyaránt. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Sminktetoválás